ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πρόστιμο σε ΠΑΕ και Αλαφούζο

Ενώ όλοι βρίσκονται στην αναμονή της απόφασης για τα επεισόδια του τελικού του κυπέλλου Ελλάδας, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ ανακοίνωσε τις αποφάσεις για τα ημιτελικά του κυπέλλου, τιμωρώντας με 2. 700 ευρώ πρόστιμο τον Παναθηναϊκό και με 2.000 ευρώ τον πρόεδρό του Γιάννη Αλαφούζο για σχόλιο στο Twitter που είχε κάνει.

Πρόστιμο σε ΠΑΕ και Αλαφούζο

Συγκεκριμένα o πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε γράψει στο Twitter μετά τον πρώτο ημιτελικό με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο: «Ένα γκρουπ διαιτητών που κατέστρεψαν πάλι το ποδόσφαιρο… Ντροπή!». Και την ανάρτηση αυτή καλείται τώρα να την ανακαλέσει εντός 20 ημερών.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

«Δέχεται ότι η εγκαλούμενη ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σ’ αυτή πειθαρχική παράβαση, όπως νομικά ορθότερα χαρακτηρίστηκε και της επιβάλλει χρηματική ποινή επτακοσίων (700) ευρώ (αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας Παναθηναϊκός-ΟΦΗ στις 16/4).

 Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέο τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ Ιωάννη Αλαφούζο και επιβάλλει σε αυτόν χρηματική ποινή δύο χιλιάδων (2.000) ευρώ και την υποχρέωση ανακλήσεως της από 2-4-14 αναρτήσεως του στο twitter με ανάρτηση της ανακλήσεως στην ίδια ιστοσελίδα, εντός είκοσι (20) ημερών από την δημοσίευση της παρούσας.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 71.813 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέα την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΑΝΑΙΚΟΣ ΑΟ και επιβάλλει σε αυτήν χρηματική ποινή δύο χιλιάδων (2.000) ευρώ και την υποχρέωση ανακλήσεως της από 2-4-14 αναρτήσεως, εντός είκοσι (20) ημερών από την δημοσίευση της παρούσας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...