ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Συνέντευξη Τύπου για τον απολογισμό της σεζόν

ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Ηλίας Μιχαλαριάς, θα παραθέσει Συνέντευξη Τύπου, την ερχόμενη Τρίτη (13/5 13:00), στα γραφεία του Ερασιτέχνη και θα κάνει τον απολογισμό για την αγωνιστική σεζόν των τμημάτων.

Συνέντευξη Τύπου για τον απολογισμό της σεζόν

Στα γραφεία του συλλόγου, την προσεχή Τρίτη (13/05, 13:00), ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη θα κάνει τον απολογισμό της φετινής αγωνιστικής περιόδου, ενώ θα τοποθετηθεί σε συνέντευξη Τύπου και για το θέμα του γηπέδου, αλλά και τις εκλογές.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Σε συνέντευξη Τύπου, η οποία θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τρίτη (13/5) στις 13.00 στα γραφεία του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου (Κόνιαρη 45, 3ος όροφος), ο πρόεδρος του Συλλόγου, Ηλίας Μιχαλαριάς θα τοποθετηθεί εφ’ όλης της ύλης (απολογισμός αγωνιστικής σεζόν 2013-14, γηπεδικό ζήτημα, εκλογές κ.α)».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.