ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

“Βαριά τιμωρία..καμία σχέση με όσα έγιναν”

Για βαριά τιμωρία κάνουν λόγο στον Παναθηναϊκό. Οι "πράσινοι" χαρακτήρισαν βαριά την ποινή που του επέβαλε η πειθαρχική επιτροπή της Superleague και άφησαν ανοικτό το ενδεχόμενο της έφεσης.

Οι “πράσινοι” χαρακτήρισαν βαριά την ποινή που τους επιβλήθηκε, καθώς θα κληθούν να δώσουν δύο ματς κεκλεισμένων των θυρών, ενώ τόνισαν πως και το χρηματικό πρόστιμο, είναι αρκετά βαρύ.

«Αν υπάρχει έστω και ένας που να νομίζει ότι, με βάση το κλίμα που είχε και έχει δημιουργηθεί από τα γνωστά και μη εξαιρετέα μιντιακά κέντρα, σαν Παναθηναϊκός είμαστε ανακουφισμένοι από την ποινή που μας επιβλήθηκε είναι γελασμένος. Η θέση μας είναι ότι πρόκειται για υπερβολικά βαριά τιμωρία, η οποία καμία σχέση δεν έχει με όσα με πραγματικά έγιναν και όχι με όσα φαντάστηκαν οι σεναριογράφοι που τα περιέγραφαν όλες αυτές τις μέρες, επηρεάζοντας την κοινή γνώμη και όχι μόνο…».

Παράλληλα οι άνθρωποι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, άφησαν ανοικτό το ενδεχόμενο να ασκήσουν έφεση κατά της απόφασης.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 67.206 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...