ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To πράσινο Μίλι

Ψηλά, ψηλά τα πράσινα μπερέ

Η ομάδα μας μοιάζει όντως με τους λοκατζήδες τους γνωστούς πρασινοσκούφηδες… Ολη τη σεζόν κάνει ειδικές καταδρομικές αποστολές και τα καταφέρνει υπέροχα στα δύσκολα! Γράφει στο "Πράσινο Μίλι" ο Κώστας Παπαγεωργίου.

Ψηλά, ψηλά τα πράσινα μπερέ

-Η ομάδα μας  μοιάζει όντως με τους  λοκατζήδες τους γνωστούς πρασινοσκούφηδες… Ολη τη σεζόν κάνει ειδικές καταδρομικές αποστολές και τα καταφέρνει υπέροχα  στα δύσκολα! Και κούπα κυπέλου και φουλ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ! Μπράβο ρε μάγκες!

Ψηλά, ψηλά τα πράσινα μπερέ για να θυμηθώ εκτός από το γνωστό σύνθημα και μια φοβερή στήλη με τον ίδιο τίτλο  που διάβαζα  ανελλιπώς  από το 1986 στην ιστορική εβδομαδιαία εφημερίδα Θύρα 13 μια εκπληκτική από κάθε άποψη οπαδική εφημερίδα!!!!

– Εάν αυτοί οι μυστήριοι που έσκασαν μύτη στη Λεωφόρο και με το καλημέρα μόλις μπήκαν μας κέρασαν φωτοβολίδες δεν ήταν στημένοι τότε εγώ θα γίνω… κηπουρός στη Σελήνη να κλαδεύω φεγγαρολούλουδα…..

Το λέει και η νέα φανέλα: Η ιστορία μας γράφεται με χρυσά γράμματα!

ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ /  PLAY OFF / PANATHINAIKOS - PAOK

Με 58% καλύτερος προπονητής της σεζόν ο Γιάννης ! Αντε και Πρωθυπουργός!

1155145

-Ποτέ μην τσιμπάμε και κάνουμε βλακείες  που ζημιώνουν την ομάδα σε μία περίοδο που  ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη τον κόσμο του… Είναι θέμα τιμής!

-RISE UP. RISE UP…  Αυτό δεν είναι τραγούδι για Eurovision αλλά για τον Παναθηναϊκό καθώς ανεβαίνουμε συνέχεια!

-Παιδιά, μην ξεχνάμε  και τον  Ερασιτέχνη. Αν θέλουμε τα τρόπαια μας να αυξάνονται  και να καμαρώνουμε μας έχει όλους ανάγκη! Πράσινη αλληλεγγύη!

-Με τόσα πρόστιμα που μας ρίχνουν θα κάναμε  στο τέλος μεταγραφή…. το φελέκι μου μέσα!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ