ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Στην αναζήτηση των δραστών η ΕΛ.ΑΣ

Ανακοίνωση με φωτογραφίες των δραστών στα επεισόδια της περασμένης Κυριακής (4/5) πριν την έναρξη του ματς Παναθηναϊκός –ΠΑΟΚ (1-1), εξέδωσε η Αστυνομία και ζητά πληροφορίες για να προχωρήσει σε συλλήψεις.

Στην αναζήτηση των δραστών η ΕΛ.ΑΣ

Στην ανακοίνωση, λοιπόν, της Γ.Α.Δ.Α περιλαμβάνονται φωτογραφίες με πρόσωπα ατόμων που συμμετέχουν στα επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς των δυο ομάδων με τις αρχές να ζητούν παροχή πληροφορίων για όσους έχουν στοιχεία γι’αυτούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Δίνονται στη δημοσιότητα, ύστερα από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, δεκατέσσερις (14) φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζονται άγνωστοι δράστες που συμμετείχαν σε επεισόδια, που έλαβαν χώρα στις 4-5-2014, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ο.-Π.Α.Ο.Κ. που διεξήχθη στο Γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Σε βάρος των αγνώστων δραστών έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για διατάραξη της κοινής ειρήνης από άτομα που ενήργησαν με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και μη, έκρηξη, παραβάσεις σχετικές με τις εκρηκτικές ύλες, αντίσταση, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συρροή και παραβάσεις του Νόμου περί ερασιτεχνικού και επαγγελματικού αθλητισμού.

Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές
Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές 7.652 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, διάρκειας έξι (6) μηνών, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Οποιοσδήποτε πολίτης μπορεί να παράσχει σχετικές πληροφορίες για τα πρόσωπα που απεικονίζονται στις ανωτέρω φωτογραφίες μπορεί να επικοινωνεί με τα τηλέφωνα 210 6476950 και 210 6411111 της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής. Υπενθυμίζεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.