ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Τα κορίτσια του ΠΑΝ.ΚΙ.

Οι Ρούξι Ντουμιτρέσκου και Φίφη Σαπάρεφσκα κατεβαίνουν υποψήφιες με το Παναθηναϊκό Κίνημα και αναλύουν τους στόχους σε συνέντευξη τους στην εφημερίδα "Η Πράσινη".

Τα κορίτσια του ΠΑΝ.ΚΙ.

Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξή τους στην Πράσινη:

Γιατί αποφάσισες να κατέβεις στις εκλογές με το ΠΑΝ.ΚΙ;

Ρ. Ν.: «Επειδή πλέον δεν αγωνίζομαι, αισθάνομαι πως με αυτόν τον τρόπο θα μπορώ να είμαι κοντά στο σύλλογο και να μπορέσω να τον βοηθήσω αν αυτό είναι εφικτό. Είναι το λιγότερο που μπορώ να δώσω στον σύλλογο γι’ όλα αυτά που μου έχει προσφέρει τόσα χρόνια»!

Φ.Σ.: «Θεωρώ ότι έχω προσφέρει πολλά στο χώρο του βόλεϊ και πιστεύω πως μπορώ να προσφέρω και να ανταπεξέλθω και σε αυτό το νέο ρόλο. Είναι τιμή μου που κάποιοι άνθρωποι πιστεύουν σε εμένα και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχω σε αυτό το νέο εγχείρημα…».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.