ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Επέστρεψε ο Λάσμε

Ο Στέφαν Λάσμε αφού ξεκουράστηκε για μία μέρα,λόγω ενός προβλήματος που είχε στην γάμπα, επέστρεψε κανονικά στις προπονήσεις. Κατά τα άλλα ο Παναθηναϊκός συνέχισε χωρίς προβλήματα την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ την Τρίτη στο ΟΑΚΑ.

Επέστρεψε ο Λάσμε

Στην διάθεση του Φραγκίσκου Αλβέρτη τέθηκε ο Στέφαν Λάσμε. Ο παίκτης του Παναθηναϊκού αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα στην γάμπα που είχε ως αποτέλεσμα να μην συμμετάσχει στην χθεσινή προπόνηση. Έτσι λοιπόν ο κόουτς των “πρασίνων” θα έχει ένα “πονοκέφαλο” λιγότερο για την αναμέτρηση της Τρίτης 11 /5 με τ0ν ΠΑΟΚ.

Από κει και πέρα στην ομάδα του «τριφυλλιού» αντιμετωπίζουν με την απαραίτητη σοβαρότητα τον ΠΑΟΚ όπως και κάθε αντίπαλο και προετοιμάζονται σε φουλ ρυθμούς για να κάνουν εύκολο το έργο τους. Το πρόγραμμα της Κυριακής περιλάμβανε και βίντεο όπου ο Φράγκι επεσήμανε στους «πράσινους» τα σημεία που πρέπει να προσέξουν ενώ συνεχίζεται η δουλειά στα καινούργια πράγματα που θέλει να προσθέσει το τεχνικό επιτελείο στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...