ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Γκολ και θέαμα από τους νέους

Με πέντε γκολ φιλοδώρησαν οι νέοι του Παναθηναϊκού (Κ20) τους αντιστοίχους της Καλλονής για την 31η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Μπαλμπόα (29΄), Γιαννιτσάνης (35΄), Μαλντίν (43΄) και Γεροκωνσταντής (58΄,74΄), οι σκόρερ για τους «πράσινους».

 Γκολ και θέαμα από τους νέους

Η αμυντική προσήλωση των παικτών της Καλλονής δυσκόλεψε τον Παναθηναϊκό στο πρώτο εικοσάλεπτο της αναμέτρησης, ωστόσο ένα λεπτό πριν συμπληρωθεί το πρώτο ημίωρο ο Μπαλμπόα με ένα όμορφο τέρμα έδωσε προβάδισμα στο «τριφύλλι».

Στο 35΄μετά από βαθιά μπαλιά του Μυρθιανού ο Γιαννιτσάνης κάνοντας ένα ωραίο κοντρόλ, σούταρε με το δεξί γράφοντας το 2-0, με το 17ο γκολ του στο πρωτάθλημα. Όσα δεν κατάφερε στο πρώτο μισάωρο του ημιχρόνου το «τριφύλλι» τα κατάφερε σε ένα μόλις τέταρτο.

Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, συγκεκριμένα στο 43΄, ο Μελντίν ξεπερνώντας δυο προσωπικούς του αντιπάλους έκανε με πλασέ το 3-0 καθαρίζοντας το παιχνίδι από τα πρώτα κιόλας 45 λεπτά.

Η καταιγιστική εικόνα του Παναθηναϊκού συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, όταν στο 58΄ο Χαλκιαδάκης «σέρβιρε» στον Γεροκωνσταντή ο οποίος με τακουνάκι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, για το 4-0.

Τέλος σε μια αντεπίθεση στο 74΄, μετά από σουτ του Χαλκιαδάκη το οποίο απέκρουσε ο Παπάζογλου, ο Γεροκωνσταντής πήρε το «ριμπάουντ» σκοράροντας για δεύτερη φορά στο ματς, κάνοντας το 5-0, σκορ με το οποίο έληξε η αναμέτρηση.

Οι συνθέσεις

Παναθηναϊκός: Γκέκας, Ζαφειράκης, Μυρθιανός, Τριανταφυλλόπουλος, Τζανουλίνος, Αναστασόπουλος, Χαλκιαδάκης, Αγγελόπουλος Γ., Μπαλμπόα (55′ Γεροκωνσταντής), Μαλντίν, Γιαννιτσάνης (68′ Χατζηγιοβάννης).

Καλλονή: Παπάζογλου, Καράκλας, Ευαγγελιδάκης, Ιωαννίδης (55′ Ξυδάς), Γιώργου, Γκιάλης (46′ Λαμπράκης), Καραμπάς, Γιούκαρης, Σοφιάνης, Τριανταφύλλου, Κίστα (63′ Μπράκουλα).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ