ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ήττα από το Μαρούσι

Την ήττα με 9-8 από το Μαρούσι γνώρισε η ομάδα μπέιζμπολ του Παναθηναϊκού, στην 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Χωρίς Πιπεργιά και Μάρκου αγωνίστηκαν οι «πράσινοι».

 Ήττα από το Μαρούσι

Εμφανώς επηρεασμένος ο Παναθηναϊκός από τα γεγονότα που συνέβησαν στο παιχνίδι με τους Leaders, ηττήθηκε «στα σημεία» από την ομάδα του Αμαρουσίου, με 9-8, αν και πάλεψε το ματς με όλες του τις δυνάμεις.

Η απουσίες για το «τριφύλλι» ήταν σημαντικές καθώς ο Τομ Μαζαράκης δεν είχε στη διάθεση του τον Πιπεργιά, ο οποίος τραυματίστηκε από τον παίκτη των Leaders την 1η αγωνιστική, ενώ απών ήταν και ο Μάρκου.

Το Μαρούσι κατάφερε ξεκινώντας πιο δυνατά στο ματς, να πάρει μια διαφορά στο 4ο inning (9-4). Οι «πράσινοι» επιχείρησαν την μεγάλη αντεπίθεση τους, μειώνοντας σε 9-8 στην τελευταία περίοδο, αλλά δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν και να οδηγήσουν το ματς σε extra inning.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.217 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.