ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σίλντενφελντ: «Θα τους δούμε την επόμενη χρονιά…»

Ραντεβού για του χρόνου… έκλεισε ο Γκόρντον Σίλντενφελντ προς τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, στο τελευταίο ματς της σεζόν για το «τριφύλλι» με τον κόσμο στο πλευρό του.

Σίλντενφελντ: «Θα τους δούμε την επόμενη χρονιά…»

Παράλληλα ο Κροάτης αμυντικός των «πρασίνων» τόνισε πως η νίκη επί του Αστέρα ήταν πολύ σημαντική, ενώ αναφέρθηκε και στην συμμετοχή του στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γκόρντον Σίλντενφελντ μετά απ’ τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης:

Σημειώσατε δεύτερη συνεχόμενη νίκη στα playoffs και θέλετε να μείνετε πρωτοπόροι ως το τέλος.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.421 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Ήταν σημαντική νίκη, γιατί μπορεί την επόμενη αγωνιστική ο ΠΑΟΚ να χάσει βαθμούς και να «κλειδώσουμε» την πρώτη θέση. Βεβαία εμείς από την πλευρά μας πρέπει να συνεχίσουμε να έχουμε ανάλογη απόδοση».

Η δεύτερη νίκη κόντρα στον Αστέρα ήταν πιο δύσκολη από την πρώτη;

«Συμφωνώ, ήταν δυσκολότερη αναμέτρηση. Είχαν αμυντική φιλοσοφία και προσπάθησαν να γίνουν απειλητικοί με αντεπιθέσεις. Εμείς από την πλευρά τους θεωρώ ότι είχαμε σωστή αμυντική λειτουργία, είχαμε συγκέντρωση και φθάσαμε δίκαια στη νίκη».

Μετά τον αγώνα ευχαριστήσατε τους οπαδούς για την στήριξη τους.

«Ήταν η τελευταία αναμέτρηση στη σεζόν που τους είχαμε μαζί, έτσι μετά την λήξη του αγώνα θέλαμε να τους πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ και θα τους δούμε την επόμενη σεζόν».

Εσύ πως νιώθεις με τον τραυματισμό σου;

«Νιώθω πόνο στον μηρό και το γόνατο, όμως ελπίζω να είμαι καλά. Θα κάνω κάποιες εξετάσεις την Δευτέρα και θα δείξει. Στο τέλος έφαγα και μια αγκωνιά στο κεφάλι αλλά όλα καλά».

Αυτή την εβδομάδα θ’ ανακοινωθούν και οι κλήσεις της Εθνικής Κροατίας. Ο στόχος σου ποιος είναι;

«Γνωρίζω ότι θα είμαι στις κλήσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού. Στόχος μου είναι ν’ αγωνιστώ, είναι μεγάλη πρόκληση το Παγκόσμιο Κύπελλο καθώς θα είναι το πρώτο στην καριέρα μου. Επίσης είναι ακόμα μεγαλύτερη πρόκληση το γεγονός ότι γίνεται στην Βραζιλία όπως και φυσικά ότι η πρεμιέρα μας είναι απέναντι στη Βραζιλία».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.