ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πέιν: “Ποιοτική ομάδα ο Παναθηναϊκός”

Ο Μάρκ Πέιν αφού εκθείασε τον Παναθηναϊκό τόνισε ότι αυτή η σειρά αγώνων είναι πολύ ενδιαφέρουσα για τον ίδιο.

Πέιν:

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην επίσιμη σελίδα της ΕΣΑΚΕ:

“Ο Παναθηναϊκός είναι μία πολύ καλή και ποιοτική ομάδα, με πολύ καλούς παίκτες και θα είναι ένας εξαιρετικά δύσκολος αντίπαλος για μας. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα από αυτά τα παιχνίδια, μόνο να κερδίσουμε, δεν νομίζω ότι θα έχουμε εμείς την πίεση, θα πρέπει να προσπαθήσουμε να παίξουμε ελεύθερα κι αυτό μπορεί να μας βοηθήσει πολύ», ήταν τα πρώτα λόγια του Αμερικανού άσου του «δικέφαλου του Βορρά.Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στο παιχνίδι μας, να μην τους αφήσουμε και πάλι να τρέξουν στον αιφνιδιασμό, γιατί στα δύο παιχνίδια της κανονικής περιόδου μας σκότωσαν με αυτό τον τρόπο παιχνιδιού. Για μένα προσωπικά, αυτή η σειρά των αγώνων έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, όπως και η συνέχεια, για έναν ακόμη λόγο, το γεγονός ότι θα φορέσω την μάσκα. Δεν είναι εύκολο, δεν μπορείς να το συνηθίσεις εύκολα, αλλά από την άλλη για όλα υπάρχει η πρώτη φορά και νομίζω ότι θα καταφέρω.”

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.