ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μαρκόπουλος: “Πλήρης ομάδα ο Παναθηναϊκός”

Την άποψη του ότι ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να βρίσκεται στο Φάιναλ φορ του Μιλάνου εξέφρασε σε συνέντευξη του ο προπονητής του ΠΑΟΚ ,Σούλης Μαρκόπουλος.

Μαρκόπουλος:

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σούλη Μαρκόπουλου:

”Για κάθε ομάδα και όχι μόνο για μας, είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσεις τον Παναθηναϊκό, ειδικά στην έδρα του. Είναι μία ομάδα πλήρης, πιστεύω ότι θα μπορούσε να είναι και στο Final Four. Εμείς θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί μέσα στο γήπεδο, με όλες τις δυνατότητες που έχουμε και τα προβλήματά μας, όπως αυτό του Payne, ώστε να ανταποκριθούμε στις δυσκολίες των αγώνων αυτών.

Τα Playoffs είναι μία διαφορετική ιστορία σε σχέση με την κανονική περίοδο. Σίγουρα ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα που θέλει να τρέξει πολύ, δεν πρέπει να του επιτρέψουμε να επιβάλει αυτό τον ρυθμό που θέλει.

Πρέπει να έχουμε υπομονή στην άμυνα και στην επίθεση, να έχουμε καθαρό μυαλό και να είμαστε συγκεντρωμένοι ακόμη και στις μικρές λεπτομέρειες των αγώνων για να μην δώσουμε το δικαίωμα στον αντίπαλο να εκμεταλλευτεί τα λάθη μας, αλλά κι εμείς να μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε όσες ευκαιρίες μας δοθούν” είπε ο τεχνικός του ”Δικέφαλου”.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.265 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.