ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Υποχρέωσή μας να τους χειροκροτήσουμε»

Ο Γιώργος Κουτρουμπής αναφέρθηκε στην παρουσία του κόσμου φέτος στη Λεωφόρο και την υποχρέωση αυτού και των συμπαικτών του απέναντί τους.

«Υποχρέωσή μας να τους χειροκροτήσουμε»

Ο κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού, που ψηφίστηκε ως MVP της χθεσινής αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης, αναφερόμενος στη βελτιωμένη εικόνα της ομάδας στο δεύτερο μέρος, τόνισε:  ««Έχουμε παίξει τέσσερα κρίσιμα ματς και η κούραση βγήκε στο σημερινό (σ.σ. χθεσινό) ματς, αλλά καταφέραμε να κερδίσουμε». Θέλαμε οπωσδήποτε τη νίκη σε αυτό το ματς. Στο πρώτο ημίχρονο δεν μας βγήκαν οι φάσεις, αλλά στο δεύτερο καταφέραμε και σκοράραμε».

Οσο για την παρουσία του κόσμου φέτος, ο Κουτρουμπής είπε:  «Από την αρχή της χρονιάς μας στήριξαν παρά τις δυσκολίες. Με την πρόοδο που είχαμε νομίζω ότι τους ευχαριστήσαμε αρκετά και ήταν υποχρέωσή μας να τους χειροκροτήσουμε».

Αναφορικά με το επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο: «Όλες οι ομάδες είναι στο ίδιο επίπεδο, υπάρχει κούραση από τα συνεχόμενα ματς και πιστεύω ότι όποιος το θέλει πιο πολύ θα το πάρει. Επειδή εμείς το θέλουμε και παίζουμε στην έδρα μας νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.193 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Κουτρουμπής μίλησε, παράλληλα  και για πιθανή κλήση του στην Εθνική ομάδα: «Όλοι έχουμε μια ελπίδα αλλά πιστεύω ότι αυτό είναι στην κρίση του προπονητή. Εγώ συνεχίζω με τον Παναθηναϊκό να κάνω το καλύτερο που μπορώ και βλέπουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.