ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αλβέρτης: “Πρέπει να είμαστε σοβαροί”

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης μετά την αγχωτική νίκη επί του ΠΑΟΚ, τόνισε πως η ομάδα του είχε έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης και θα πρέπει να υπάρξει απόλυτη συγκέντρωση από τους παίκτες του, καθώς τα δύσκολα ματς τώρα ξεκίνησαν.

Αλβέρτης:

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής των “πράσινων”

“Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, για τη σημερινή εμφάνιση. Για την ομάδα μου, αυτό που έχω να πω είναι, πως οφείλουμε να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, από την αρχή ως το τέλος κάθε ματς. Κάναμε πολλά λάθη σε όσα είχαμε πει. Αν ένα παιχνίδι ξεφύγει οι ισορροπίες αλλάζουν.Αυτό το μάθημα πρέπει να το μάθουμε καλά και την Πέμπτη να είμαστε πιο σοβαροί, γιατί τα σοβαρά ματς τώρα ξεκινάνε και οφείλουμε να παρουσιαστούμε δυνατοί”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.