ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπεργκ: “Χαίρομαι που θα παίξω στην Ευρώπη με τον Παναθηναϊκό”

Στο γεγονός ότι θέλει να μείνει στον Παναθηναϊκό και να παίξει στην Ευρώπη με τους πράσινους στάθηκε σε δηλώσεις του ο Μάρκους Μπεργκ.

Μπεργκ:

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League: “Είναι φανταστικό ότι τερματίσαμε πρώτοι. Έχουμε κάνει μία φανταστική σεζόν και είμαστε χαρούμενοι. Όταν ήρθα ήξερα ότι είμαστε μία νέα ομάδα αλλά δουλέψαμε και πετύχαμε σπουδαία πράγματα”.

Για τις προσωπικές του επιδόσεις: “Πάντα προσπαθώ για το καλύτερο, για την ομάδα και τώρα είμαστε σε θέση να γιορτάσουμε”.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.734 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τις αυξημένες απαιτήσεις που θα υπάρχουν τη νέα σεζόν: “Οι προσδοκίες είναι μεγαλύτερες. Θα είναι μία νέα σεζόν και δεν μπορούμε να υποσχεθούμε τίποτα. Το σίγουρο είναι ότι θα παλεύουμε κάθε αγώνα για το καλύτερο”.

Για το αν θέλει να μείνει στον Παναθηναϊκό, όπου ο κόσμος τον λατρεύει: “Ναι, φυσικά, έχω ακόμα τρία χρόνια συμβόλαιο και δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο. Χαίρομαι που θα παίξω με τον Παναθηναϊκό στην Ευρώπη”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.