ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Μας βοηθάει και μας στηρίζει…»

Στην στήριξη που παρέχει στους αθλητές των καταδύσεων ο Παναθηναϊκός, στάθηκε ο Δημήτρης Μόλβαλης, πρωταθλητής της ομάδας καταδύσεων του «τριφυλλιού».

«Μας βοηθάει και μας στηρίζει…»

Ο αθλητής των «πρασίνων» μίλησε για την κατάκτηση του πανελλήνιου πρωταθλήματος με τα χρώματα του Παναθηναϊκού, αλλά και την επικείμενη συμμετοχή του στους πανευρωπαϊκούς αγώνες.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο PAO Aquatics:

Δημήτρη τα αποτελέσματα στους αγώνες ήταν αυτά που περίμενες;

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.298 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Οι αγώνες ήταν αρκετά δυνατοί και σίγουρα τα αποτελέσματα με αφήνουν πολύ ικανοποιημένο. Κέρδισα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, κατακτήσαμε σαν ομάδα την πρώτη θέση, εξασφάλισα για δεύτερη συνεχή φορά τη συμμετοχή μου στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, τα πράγματα πήγαν πολύ καλά στο Βόλο. Σίγουρα όλα αυτά νοιώθω πως είναι η ανταμοιβή της σκληρής προπόνησης μου όλο το χρόνο αν και η χρονιά δεν έχει τελειώσει ακόμα».

Είσαι ικανοποιημένος από την ομάδα του Παναθηναϊκού και τη στήριξη που σας δείχνει;

«Με την ομάδα μου είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν μας βοηθάει όσο μπορεί από την πλευρά της και μας στηρίζει. Είναι από τις λίγες ομάδες που κάνει προσπάθειες και για τα μικρότερα παιδιά του αθλήματος».

Έχεις μια μικρή διαφορά ηλικίας με τον αδερφό σου και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα σε μερικές κατηγορίες να συναντιέστε και σαν αντίπαλοι, πως σου φαίνεται αυτό;

«Είναι λίγο περίεργο να τον έχω μαζί στην προπόνηση, στο σπίτι και αντίπαλο στον αγώνα. Υπάρχει ανταγωνισμός βέβαια που μάλλον μας δίνει κίνητρο. Όταν βρίσκομαι στην ίδια κατηγορία με τον αδερφό μου αντίπαλο σίγουρα χαίρομαι για εκείνον και τις επιτυχίες του αλλά προσπαθώ να παραμένω συγκεντρωμένος και να κάνω το καλύτερο που μπορώ, σαν να έχω απέναντί μου οποιονδήποτε αντίπαλο. Μετά μπορεί να πανηγυρίσουμε μαζί αλλά εκείνη τη στιγμή δε το σκέφτομαι».

Και από αντίπαλοι βρεθήκατε μαζί στις συγχρονισμένες καταδύσεις να εκπροσωπείτε την Ελλάδα διεθνώς.

«Ομολογώ ότι δεν το περίμενα ποτέ ότι μαζί θα κάναμε συγχρονισμένες καταδύσεις, πόσο μάλλον την επιτυχία αυτή. Χαίρομαι και γι’ αυτόν γιατί αν και μικρός είναι πολύ δυνατός και καλός αθλητής και είμαι σίγουρος ότι θα τα πάμε πολύ καλά. Είναι μόλις η πρώτη φορά που η Ελλάδα στέλνει 2 αδέρφια στο συγκεκριμένο αγώνισμα και είμαι πολύ υπερήφανος γι’ αυτό».

Μετά την περσινή πρώτη σου εμπειρία από πανευρωπαϊκούς αγώνες τι περιμένεις από τον εαυτό σου τη φετινή χρονιά;

«Από την περσινή μου συμμετοχή στο πανευρωπαϊκό δεν ήμουν πολύ ικανοποιημένος. Ήταν όμως η πρώτη εμπειρία που με πείσμωσε και φέτος το είχα βάλει στόχο από την αρχή της χρονιάς να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, να εξασφαλίσω τη συμμετοχή μου στους αγώνες και να κάνω ότι μπορώ για να μπω στον τελικό. Το πρώτο βήμα έγινε και συνεχίζουμε την προσπάθεια».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.