ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νίκη και βλέπει… αστέρια

Τη νίκη που θα τον φέρει πιο κοντά από ποτέ, στην προνομιούχο θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, θέλει σήμερα ο Παναθηναϊκός, ο οποίος υποδέχεται (19:15, NS1, panathinaikos24.gr), στην άδεια λόγω τιμωρίας Λεωφόρο τον Ατρόμητο.

Νίκη και βλέπει… αστέρια

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ, με δυο αγωνιστικές να απομένουν για την ολοκλήρωση τους, με όλα τα σενάρια να είναι πιθανά για το ποιος θα πάρει τελικά την πρώτη θέση.

Οι «πράσινοι» θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και παρά το γεγονός ότι δεν θα υπάρχει κόσμος στο γήπεδο, αφού το «τριφύλλι» θα εκτίσει την πρώτη από τις δυο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, θέλει τη νίκη και παράλληλα θα ελπίζει σε πιθανό στραβοπάτημα του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη, για να καθαρίσει την υπόθεση πρώτη θέση.

Με πολλές αλλαγές

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.090 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Γιάννης Αναστασίου θα φρεσκάρει την ομάδα του στο αποψινό ματς, για να δώσει ανάσες σε παίκτες που έχουν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους και χρειάζονται ανάσες.

Εκτός βασικού σχήματος αναμένεται να μείνει ο Μπεργκ, ενώ πιθανώς στην ενδεκάδα να επιστρέψει ο Ατζαγκούν, ενώ και ο Ντίνας συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να ξεκινήσει το ματς.

Ανάσες αναμένεται να πάρει και ο Ζέκα, ενώ κατά πάσα πιθανότητα ο Μέντες να πλαισιώσει τον Κουτρουμπή στο κέντρο της άμυνας του «τριφυλλιού».

Ως προς τους δυο τραυματίες, ο μεν Τριανταφυλλόπουλος προπονήθηκε χθες, ωστόσο θα είναι στον πάγκο στην καλύτερη των περιπτώσεων, ενώ ο Σίλντενφελντ έκανε χθες ατομικό λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς και δεν υπολογίζεται.

Επίσης Χουχούμης και Πέτριτς δεν θα βρίσκονται στην αποστολή, καθώς αντιμετωπίζουν και αυτοί προβλήματα τραυματισμών.

Γιάννης Μιχαλάκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...