ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Το όραμά μου ένας τίτλος»

Ένα βήμα παραπάνω κάθε χρόνο είναι το πλάνο του προπονητή της ομάδας πόλο του Παναθηναϊκού Κώστα Λούδη, με έναν τίτλο να αποτελεί τον μεγάλο στόχο του τμήματος τα επόμενα χρόνια.

«Το όραμά μου ένας τίτλος»

Στο πλαίσιο του δείπνου που είχε η ομάδα πόλο του «τριφυλλιού» χθες στη Γλυφάδα, ο προπονητής του τμήματος, Κώστας Λούδης έκανε τον απολογισμό της σεζόν, μιλώντας στην «Πράσινη».

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Φέτος είναι μια πολύ επιτυχημένη χρονιά τον υγρό στίβο του Παναθηναϊκού. Στην ανδρική ομάδα είχαμε θέσει από την αρχή ως στόχο την είσοδό μας στην 4άδα, και αν είναι δυνατόν την 3η θέση και τα καταφέραμε. Μας αφήνει πικρία όμως το γεγονός ότι δεν περάσαμε στο Final 4 του Κυπέλλου, αλλά δεν θέλω να αναφερθώ σε αυτή τη διοργάνωση, ούτε στους λόγους που μείναμε εκτός.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.104 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από εκεί και πέρα για τον υγρό στίβο του Παναθηναϊκού ήταν άκρως επιτυχημένη η χρονιά. Οι Νέοι Άνδρες με τον Μιχάλη Λαζαρίδη, έφτασαν στον τελικό, προκαλώντας μια τεράστια έκπληξη στον χώρο, αφήνοντας εκτός τελικού το Φάληρο, που είναι μια ομάδα πολύ ισχυρή σε όλες τις κατηγορίες.

Οι έφηβοι είναι ήδη στην τελική φάση και έχουν ελπίδες και για ένα μετάλλιο. Όπως και οι μικροί μας, οι παίδες προκρίθηκαν στην τελική φάση και τώρα οι μίνι παίδες πέρασαν στην επόμενη φάση. Θεωρώ ότι είναι κάτι πρωτόγνωρο για τον σύλλογο. Αυτό αποδεικνύει πως τα πάντα λειτουργούν πολύ καλά στις ακαδημίες και στον υγρό στίβο γενικότερα.

Για μένα υπάρχει ικανοποίηση που στην ανδρική ομάδα ήταν παιδιά από τους νέους και εφήβους και πήραν αρκετές συμμετοχές στην Α1, αυτή θα είναι η παρακαταθήκη του Παναθηναϊκού για τα επόμενα χρόνια. Δυστυχώς φέτος είχαμε προβλήματα με τα κολυμβητήρια. Κάναμε μόνο μια προπόνηση, στα Ιλίσια, όπου παίζαμε υποχρεωτικά φιλικό με τον Ηλυσιακό, και αναγκαζόμασταν να κάνουμε τις δύο προπονήσεις την ημέρα σε διάφορα κολυμβητήρια. Αυτό είναι βασική προϋπόθεση για να μπορέσει η ομάδα να λειτουργήσει και να κάνει το κάτι παραπάνω.

Το όραμά μου είναι ένας τίτλος. Είναι στο χαρακτήρα μου και στην ιδιοσυγκρασία μου να θέλω να κατακτώ τίτλους. Από τη στιγμή που η ομάδα λέγεται Παναθηναϊκός δεν γίνεται να μην έχεις στόχο τους τίτλους. Δεν μπορείς να ζητάς κάτι άλλο όταν είσαι παίκτης ή προπονητής σε αυτό το σύλλογο. Έχω κάνει 3ετές πλάνο με τον Παναθηναϊκό, όμως χρειάζεται χρόνος και χρήμα, για να μπορέσεις να χτυπήσουμε Ολυμπιακό και Βουλιαγμένη. Ήδη είμαστε σε συζητήσεις με τη διοίκηση.

Προσωπικά βάζω στόχο κάθε χρονιά να πηγαίνουμε ένα βήμα παραπάνω, και αυτό το μεταφράζω σε είσοδο στους δύο τελικούς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Για να γίνει αυτό θα πρέπει η διοίκηση να στηρίξει την ομάδα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα πάμε σε υπέρογκα μπάτζετ. Πιστεύω πως η ομάδα έχει τις βάσεις να το κάνει αυτό. Ο Γιώργος Αφρουδάκης, για να συνεχίσει έχει το ίδιο κίνητρο με εμένα και τους περισσότερους παίκτες δηλαδή τη διάκριση».

Γιάννης Μιχαλάκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...