ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βονόρτας: “Πετύχαμε κάτι που στην αρχή φαινόταν δύσκολο”

Στο γεγονός οτι οι πράσινοι πέτυχαν κάτι το οποίο δεν το περίμενε κανείς στάθηκε σε δηλώσεις του ο Γιάννης Βονόρτας.

Βονόρτας:

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βονόρτα:

Για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στα πλέι-οφ είπε: 

“Πετύχαμε κάτι το οποίο στην αρχή φαινόταν δύσκολο και δεν το πίστευε κανείς”

Για την συνολική εικόνα της ομάδας κα της διοίκησης τόνισε: “Πετύχαμε κάτι που ξέκινησε από όλους εμάς και κατέληξε σε εμάς.Μαζί με την διοίκηση προσπαθήσαμε και θα προσπαθούμε να κάνουμε τον Παναθηναϊκό και πάλι μεγάλο.”

Για το Τσάμπιονς Λιγκ ανέφερε: “Αυτή ομάδα έχει πλέον ένα χρόνο “στην πλάτη της”.Ξέρουμε ότι δεν είμαστε στους δυνατούς αλλά θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρόκριση στους ομίλους. Ακόμα και εάν αποκλειστούμε όμως θα έχουμε την ευκαιρία να προκριθούμε στους ομίλους του Γιουρόπα λιγκ.”

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.789 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.