ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Με απουσίες στην Τούμπα

Χωρίς αρκετούς βασικούς παίκτες θα αγωνιστεί στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός στην αδιάφορη γι’ αυτόν τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ.

Με απουσίες στην Τούμπα

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση στα πλεί οφ και την συμμετοχή του στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο όπως δήλωσε και ο ίδιος, κανένα ματς δεν είναι αδιάφορο για τον Παναθηναϊκό.

Στο αγωνιστικό σκέλος το «τριφύλλι» δεν θα έχει αρκετούς παίκτες στην διάθεση του στο ματς στην Θεσσαλονίκη, καθώς εκτός του Πέτριτς, ο οποίος δεν θα αγωνιζόταν έτσι και αλλιώς, ο Νάνο θεωρείται δύσκολο να αγωνιστεί καθώς στην προχθεσινή προπόνηση υπέστη ένα διάστρεμμα και κρίνεται ότι δεν χρειάζεται να πιεστεί σε ένα παιχνίδι που δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό διακύβευμα για τους «πράσινους».

Επίσης στην αποστολή του Παναθηναϊκού δεν θα συμπεριληφθεί ο Αμπεντ, ο οποίος αποβλήθηκε με δυο κίτρινες καρτες χθες στο ματς με τον Ατρόμητο, ενώ και ο Καπίνο δεν θα ταξιδέψει καθώς συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής στο συγκεκριμένο ματς.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 16.714 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Γιάννης Μιχαλάκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.