ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Μην εισάγετε τις βρωμιές του ποδοσφαίρου στο βόλεϊ»

Ένταση προκλήθηκε στην διάρκεια της 1ης ημερίδας για το επαγγελματικό βόλεϊ, ανάμεσα στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Ηλία Μιχαλαριά και τον πρόεδρο της Σούπερ Λιγκ Γιάννη Μώραλη.

«Μην εισάγετε τις βρωμιές του ποδοσφαίρου στο βόλεϊ»

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού και πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ, κλήθηκε να μιλήσει στην ημερίδα του βόλεϊ, γεγονός για το οποίο αντέδρασε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, θεωρώντας πως οι βρωμιές του ποδοσφαίρου δεν πρέπει να εισέρθουν και στο άθλημα του βόλεϊ.

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν:

Ηλίας Μιχαλαριάς: «Συμφωνώ με την εισήγηση του προέδρου της ΕΣΑΠ Παντελή Ταρνατόρου διότι ήταν καθαρά βολεϊκή, αλλά διαφωνώ με τα όσα είπε ο κύριος Μώραλης. Βρίσκεται εδώ ο κύριος Μώραλης για να μας πει τι; Για να φέρει τα προβλήματα του ποδοσφαίρου στο βόλεϊ; Για να κάνει το βόλεϊ όπως στο ποδόσφαιρο; Μιλάμε για τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής Λίγκας που δεν καταδίκασε τα επεισόδια και που ποτέ δεν έχει μιλήσει για τα επεισόδια στη Ριζούπολη. Ο μόνος που τιμωρείται παντού και πάντα είναι ο Παναθηναϊκός. Η Σούπερ Λιγκ διευθύνει το πιο βρώμικο πρωτάθλημα της Ελλάδας και ένα από τα πιο διεφθαρμένα παγκοσμίως».

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.266 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Γιάννης Μώραλης: «Ο κύριος Μιχαλαριάς ήρθε σαν πρόεδρος του Ερασιτέχνη στον Παναθηναϊκού να μιλήσει για ένα θέμα ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού».

Ηλίας Μιχαλαριάς: «Είπα πως δεν πρέπει το βόλεϊ να ανακατευτεί με το ποδόσφαιρο. Όπως ξέρετε ως πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού είμαι και μέλος της ΠΑΕ»!

Γιάννης Μώραλης: «Είπα πως η κάθε ομάδα πρέπει να καταδικάζει τα επεισόδια. Είναι η άποψη σας ότι είναι το πιο βρώμικο πρωτάθλημα. Το 2010 δεν ήταν βρώμικο; Με κάλεσαν οι άνθρωποι του βόλεϊ για να κάνουμε μια πολιτισμένη συζήτηση. Αν θεωρείται ότι το ποδόσφαιρο δεν μπορεί να προσφέρει κάτι στην κουβέντα, είναι δικαίωμά σας. Θωρώ ότι το κάθε άθλημα έχει να προσφέρει σε αυτή τη συζήτηση. Το αν ο Παναθηναϊκός τρώει περισσότερα πρόστιμα, ρωτήστε την πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λιγκ. Δεν ήρθαμε όμως για αυτό και υποτιμάτε την εκδήλωση».

Ο νομικός και εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού στην Λίγκα, Γιάννης Κοτσίρης τόνισε σε αυτό το σημείο: «Ήρθατε να εξάγετε το ποδόσφαιρο στο βόλεϊ; Έλεος!»

Γιάννης Μώραλης: «Με προσκάλεσαν εδώ κύριε. Δεν ήρθα αυτοβούλως για να εξάγω το ποδόσφαιρο».

Γιάννης Κοτσίρης: «Κι εγώ είδα φως και μπήκα»!

Σε αυτό το σημείο παρενέβη ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ, Παντελής Ταρνατόρος:

«Ευχαριστώ τον κύριο Μιχαλαριά που ήρθε. Αυτό που έχουμε πει και σε επίπεδο Διοικητικού Συμβουλίου είναι ότι αυτή η ημερίδα έχει σκοπό να ακούσουμε όλους τους φορείς και εκτός βόλεϊ. Φωνάξαμε και το μπάσκετ το οποίο δυστυχώς δεν ήρθε διότι ο πρόεδρος του βρίσκεται στο Μιλάνο για την Ευρωλίγκα. Η λογική δεν είναι μόνο να συζητήσουμε τα θέματα του βόλεϊ μόνο.

Επειδή η Super League, το ποδόσφαιρο, είναι πολύ πιο μπροστά σαν άθλημα από το βόλεϊ, καλέσαμε τον εκπρόσωπο της Super League να μας πει την άποψη του για κάποια θέματα οργανωτικά. Όχι για το αν το πρωτάθλημα είναι καλό, κακό, διεφθαρμένο. Αυτά είναι θέματα του ποδοσφαίρου. Εμάς δεν μας απασχολούν αυτή την στιγμή. Εμείς κοιτάζουμε το βόλεϊ. Για τους ανθρώπους άλλων αθλημάτων θέλουμε να ακούσουμε την άποψη τους, για μας, για το βόλεϊ».

Ηλίας Μιχαλαριάς: «Κύριε πρόεδρε, είναι μία τοποθέτηση για το φετινό πρωτάθλημα που κύλησε ομαλά. Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Έχω την άποψη ότι η ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός, δεν έχω πρόβλημα να πω ότι το κέρδισε δίκαια στο βόλεϊ. Στο βόλεϊ έχει δημιουργηθεί ένα πολύ καλό κλίμα, υπάρχει συνεννόηση και μία καλή καθοδήγηση. Καθόμαστε και συζητάμε με τον Ολυμπιακό, τον Άρη, τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ. Δεν διαφωνούμε σε αυτό το πράγμα. Γι’ αυτό θεωρώ ότι είναι αχρείαστη η ανάμειξη του ποδοσφαίρου γιατί μόνο κακό μπορεί να μας κάνει».

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού μαζί με τον κ. Κοτσίρη σε εκείνο το σημείο αποχώρησαν από την ημερίδα, εμφανώς ενοχλημένοι από την παρουσία του κ. Μώραλη εκεί.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.