ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ζέκα: “Ήμασταν οικογένεια”

Ο Κάρλος Ζέκα αφού έκανε έναν μικρό απολογισμό της χρονιάς τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός φέτος ήταν οικογένεια.

Ζέκα:

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κάρλος Ζέκα:

«Ήταν μια πολύ καλή χρονιά για όλους μας. Κερδίσαμε το Κύπελλο, βγήκαμε στην πρώτη θέση των πλέι οφ και είναι ένα σπουδαίο επίτευγμα για όλους όσους δουλεύουν στο κλαμπ. Τον προπονητή, τους παίκτες, τους πάντες. Είναι κάτι το εκπληκτικό», ήταν τα πρώτα λόγια του Ζέκα.

Πήρατε έναν τίτλο, ενώ πετύχατε και μια σημαντική διάκριση. Ξεχωρίζεις κάποιο περισσότερο από το άλλο;

«Και τα δυο είναι σημαντικά. Αυτό ήταν που θέλαμε. Δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε κάποιο από τα δυο».

Ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί στον Γ’ προκριματικό και θα βρει μπροστά του αρκετές ισχυρές ομάδες θεωρείς ότι θα καταφέρει να βρεθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ;

«Έχουμε χρόνο να το σκεφτούμε αυτό. Τώρα τελειώσαμε την σεζόν, ήρθε η ώρα να ξεκουραστούμε, να περάσουμε τον χρόνο με την οικογένεια μας και να το ευχαριστηθούμε και μετά να σκεφτούμε τους αντιπάλους της επόμενης σεζόν».

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.253 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ποιο ήταν το σημείο «κλειδί» στην διάρκεια της σεζόν;

«Δεν ξέρω. Το σημείο “κλειδί” ήταν όλη η ομάδα. Οι προπονητές, το επιτελείο, οι παίκτες, ήμασταν όλοι ένα, μια οικογένεια και αυτό θεωρώ ότι ήταν το κυριότερο σημείο».

Με το συμβόλαιο σου τι γίνεται έχουμε κάποια εξέλιξη;

«Έχουμε χρόνο να μιλήσουμε για αυτό. Δεν θα ήθελα να πω κάτι τώρα. Θα τα πούμε στο μέλλον».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...