ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αμπέντ: “Πλέον είμαστε μία καλή ομάδα”

Ο Μεχντί Αμπέντ δεν απέκλεισε το γεγονός να παραμείνει στον Παναθηναϊκό ενώ την ίδια στιγμή παραδέχτηκε ότι έχει στεναχωρηθεί για την μη κλήση του στην Εθνική Αλγερίας.

Αμπέντ:

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μεντί Αμπέντ στη Nova:

Για την επιτυχημένη σεζόν του Παναθηναϊκού και την κατάκτηση της θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ:

“Είναι το αποτέλεσμα μιας μακράς περιόδου και μιας μεγάλης σεζόν, με πολλή δουλειά και πολλή συγκέντρωση. Πλέον συλλέγουμε τους καρπούς αυτών των προσπαθειών, είναι πραγματική γιορτή για εμάς και ελπίζω να συνεχίσουμε προς αυτή την κατεύθυνση”.

Αν θεωρεί ότι έχουν μπει οι βάσεις, ώστε ο Παναθηναϊκός να κατακτήσει το πρωτάθλημα τη νέα σεζόν:

“Θα έλεγα ότι είναι πολύ νωρίς για να μιλάμε για τη νέα σεζόν και το πρωτάθλημα. Όμως θα προσπαθήσουμε και θα κάνουμε ότι μπορούμε. Είμαστε πλέον μια καλή ομάδα, ένα καλό σύνολο και πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να τα καταφέρουμε ακόμα καλύτερα μελλοντικά”.

Για το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα:

“Έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι για να τελειώσει η σεζόν και αυτό που επιθυμούμε είναι να κερδίζουμε όλους τους αγώνες. Άρα θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη και στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Εκεί βεβαίως θα κοιτάξουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, έστω και αν έχουμε ήδη εξασφαλίσει την πρώτη θέση στα πλέι οφ. Χρειαζόμαστε συγκέντρωση και όπως πάντα θα πολεμήσουμε για τη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ. Θέλουμε να τελειώσουμε τη σεζόν με όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε”.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.236 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν έχει στεναχωρηθεί για το γεγονός ότι δεν βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής Αλγερίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο:

“Ναι. Αυτός ήταν ένας από τους στόχους μου, όμως δεν κατηγορώ κανέναν. Θα συνεχίσω και θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ, ώστε να δώσω την ευκαιρία στον ομοσπονδιακό τεχνικό της Αλγερίας να με καλέσει την επόμενη φορά”.

 

Για την παραμονή του στον Παναθηναϊκό:

“Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε γι’ αυτό το θέμα, αν και εδώ έτυχα εξαιρετικής υποδοχής. Αγαπώ τους οπαδούς της ομάδας, τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή. Έκανα πολλούς φίλους εδώ και γιατί όχι; Βέβαια αυτό θα εξαρτηθεί και από τις συνομιλίες που θα κάνουν η Νιουκάστλ και ο Παναθηναϊκός. Εγώ από την πλευρά μου θα ήθελα να πάω εκεί όπου η καρδιά μου ορίζει…”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.