ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αλβέρτης: “Συγκεντρωμένοι και στη Θεσσαλονίκη”

Για ένα ακόμα παιχνίδι ο Φραγκίσκος Αλβέρτης ήταν δυσαρεστημένος από την εμφάνιση του Παναθηναϊκού και τόνισε πως η ομάδα του είχε δύο ημίχρονα και πως στη Θεσσαλονίκη, θα πρέπει να είναι δύο φορές συγκεντρωμένοι για να καταφέρουν να πάρουν τη νίκη.

Αλβέρτης:

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Είχαμε ένα πολύ κακό ημίχρονο, όμως στο δεύτερο βελτιώσαμε πολλά πράγματα, κυρίως στην επίθεση και έτσι βγάλαμε σκορ και πήραμε τη νίκη.

Πρέπει να βελτιωθούμε σε πολλούς τομείς. Ανεβαίνουμε στη Θεσσαλονίκη και πρέπει να είμαστε 2 φορές συγκεντρωμένοι. Δεν έχουμε πολλά περιθώρια. Δεν υπάρχει κανένα εύκολο ματς.

Εκτός από τα τεχνικά σημεία στις κομπίνες, το κάθε παιχνίδι είχε 2 ημίχρονα και στο δεύτερο είχε μεγάλη διαφορά. Αποφασίσαμε να παίξουμε πιο ενεργητικά και έτσι άλλαξε η εικόνα του παιχνιδιού. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε 1/13 τρίποντα και συνολικά χάσαμε πολλά σουτ”.

Φωτιά στην Ευρωλίγκα από σέντερ του NBA: Ώρα επιστροφής
Φωτιά στην Ευρωλίγκα από σέντερ του NBA: Ώρα επιστροφής 100.404 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.