Ποδόσφαιρο

Ξεκίνησε σαν ομάδα και πλέον είναι οικογένεια…(Pics)

Ξεκίνησε σαν ομάδα και πλέον είναι οικογένεια…(Pics)

Οι πράσινοι γευμάτισαν,μετά από πρωτοβουλία του Νίκου Νταμπίζα, σε γνωστό εστιατόριο στο Κολωνάκι και έδειξαν ότι είναι πλέον κάτι παραπάνω από ομάδα.

Ο φετινός Παναθηναϊκός κατάφερε να κατακτήσει το κύπελλο και την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα, που σημαίνει και την ευκαιρία να επανέλθει στα “ευρωπαϊκά σαλόνια”. Ο βασικός λόγος που συνέβησαν όλα αυτά είναι η …υγεία που εκπέμπει ο φετινός Παναθηναϊκός.

Αυτό επιβεβαιώθηκε και σήμερα καθώς οι πράσινοι γευμάτισαν όλοι μαζί σε γνωστό εστιατόριο στο Κολωνάκι. Το τραπέζι έλαβε χώρα στο ιαπωνικό εστιατόριο «Li Li Shu», όπου οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν σούσι κι άλλες γαστριμαργικές δημιουργίες από τη «χώρα του ανατέλλοντος ηλίου».

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ :

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version