ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Άξιος πρώτος ο Παναθηναϊκός»

Στο γεγονός πως ο Παναθηναϊκός ήταν η καλύτερη ομάδα και άξια πήρε την πρώτη θέση, στάθηκε ο προπονητής του Ατρόμητου, Γιώργος Παράσχος.

«Άξιος πρώτος ο Παναθηναϊκός»

Παράλληλα αναφέρθηκε στην κόπωση στων παικτών του και στα πολλά προβλήματα τραυματισμών, ενώ ανέφερε πως σήμερα (σσ χθες) αγωνίστηκαν οι δυο καλύτερες ομα΄δες των πλέι οφ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Παράσχος στη Συνέντευξη Τύπου:

«Έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι το καλύτερο στα πλέι οφ κατά τη γνώμη μου. Δυστυχώς άργησε να ξυπνήσει ο εγωισμός μας, κάναμε μεγάλη προσπάθεια ξέραμε το αποτέλεσμα του Αστέρα με τον ΠΑΟΚ και προσπαθήσαμε να κερδίσουμε.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.235 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Νομίζω ότι τολμήσαμε στο παιχνίδι, αν μια ομάδα έπρεπε να κερδίσει ήμασταν εμείς και μετά το 1-1 αν ο Μπριτο έκανε καλό κοντρόλ θα είχαμε κερδίσει. Εμείς αδικήσαμε τον εαυτό μας, στα τελευταία τρία παιχνίδια ενώ κάναμε πολλές ευκαιρίες δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Ο Παναθηναϊκός πιστεύω είναι άξια πρώτος.

Εμείς υπερβάλαμε εαυτόν, αυτή τη στιγμή στα αποδυτήρια άλλος πονάει στον δικέφαλο, άλλος στον τετρακέφαλο. Ο Ταυλαρίδης είχε γρίπη και δεν μπόρεσε να αγωνιστεί. Τα παιδιά είναι δικαιολογημένα. Στα 48 ματς της σεζόν οι περισσότεροι έπαιξαν στα 43. Μακάρι αυτή η προσπάθεια να γίνει και του χρόνου. Ο Παναθηναϊκός φαινόταν ότι από αγωνιστική σε αγωνιστική πήγαινε απ’ το καλό στο καλύτερο».

 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...