ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Ευτυχώς όλα καλά…

Σε προσπάθεια για ανάποδο ψαλίδι του 16χρονου Χρήστου Κουντουριώτη, ποδοσφαιριστή της εφηβικής ομάδας του Παναθηναϊκού, του γύρισε η γλώσσα, αλλά με την έγκαιρη παρέμβαση του γιατρού του αγώνα, ευτυχώς γλίτωσε τα χειρότερα.

Ευτυχώς όλα καλά…

Ήταν στον 30΄του φιλικού αγώνα των εφηβικών ομάδων του Παναθηναϊκού με τον Υμηττό, όταν ο Κουντουριώτης επιχείρησε ανάποδο ψαλίδι στην περιοχή του Υμηττού. Η πτώση του στον έδαφος ήταν σφοδρή και το κεφάλι του τραντάχτηκε στο χορτάρι.

Ο 16χρονος ποδοσφαιριστής έμεινε ακίνητος στο έδαφος, με τους ποδοσφαιριστές που στέκονταν γύρω του να αντιλαμβάνονται ότι του γύρισε η γλώσσα και άρχισαν να φωνάζουν πανικόβλητοι προς τον γιατρό του αγώνα.

Επικράτησαν στιγμές πανικού καθώς άπαντες στο γήπεδο, αθλητές και θεατές είχαν παγώσει στη θέα του μικρού αθλητή, ο οποίος ήταν καθηλωμένος στο χορτάρι.

Ο γιατρός του αγώνα μαζί με τον φυσικοθεραπευτή του Παναθηναϊκού έτρεξαν γρήγορα προς το μέρος του και κατάφεραν μέσα σε ελάχιστα λεπτά να τον συνεφέρουν. Το ασθενοφόρο έφτασε γρήγορα, παρέλαβε τον 16χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος διακομίστηκε στον «Ερυθρό Σταυρό».

Το σοκ όλων των παρευρισκομένων ήταν μεγάλο, ενώ άπαντες μετά τη λήξη του αγώνα πήγαν στο νοσοκομείο, για να δουν πως τα πήγαινε ο Κουντουριώτης. Τελικά όλα πήγαν καλά και ο Χρήστος θα επιστρέψει σύντομα στις προπονήσεις και στους αγώνες.

Πηγή: www.football-academies.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ