ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γιαννακόπουλος: “Ραντεβού με τον Αλαφούζο”

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην κάμερα της ΝΕΡΙΤ δήλωσε ότι ήταν μεγάλη επιτυχία η φετινή πορεία του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού ενώ αποκάλυψε ότι θα συναντηθεί με τον Γιάννη Αλαφούζο για να δουν πως θα βοηθήσουν τον σύλλογο.

Γιαννακόπουλος:

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει εκφράσει ενδιαφέρον για να βοηθήσει και την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Σε δηλώσεις του λοιπόν πριν την έναρξη του τρίτου δεκαλέπτου της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, τόνισε:

“Είναι ημιτελικός πρωταθλήματος. Πολύ σημαντικό παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ είναι δύσκολος αντίπαλος, καθώς ο κ. Μαρκόπουλος έχει κάνει φανταστική δουλειά. Είμαστε πίσω στο σκορ. Στο δεύτερο θα ανταποκριθούμε και θα περάσουμε εμείς”.

Για το ποδόσφαιρο και την συνεργασία για το καλό του Παναθηναϊκού επισήμανε: “Είναι τεράστια επιτυχία όλων των παιδιών του ποδοσφαίρου. Έχουμε συνεννοηθεί με τον Αλαφούζο. Θα συναντηθούμε να δούμε πως θα βοηθήσουμε όλοι το σύλλογο”.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.280 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τα πολλά παιδιά στο γήπεδο υπογράμμισε: “Αυτό είναι θέμα των γονιών. Θέλουμε να καταπολεμήσουμε τη βία. Να έρχονται οι οικογένειες με παιδιά και να φεύγουν με ασφάλεια και πάνω από όλα να ευχαριστιούνται την παρουσία τους εδώ”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...