Γιαννακόπουλος: «Ραντεβού με τον Αλαφούζο»

Θάνος Νικολογιάννης
15.05.2014 | 21:10
Γιαννακόπουλος: «Ραντεβού με τον Αλαφούζο» | Panathinaikos24.gr

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην κάμερα της ΝΕΡΙΤ δήλωσε ότι ήταν μεγάλη επιτυχία η φετινή πορεία του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού ενώ αποκάλυψε ότι θα συναντηθεί με τον Γιάννη Αλαφούζο για να δουν πως θα βοηθήσουν τον σύλλογο.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει εκφράσει ενδιαφέρον για να βοηθήσει και την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Σε δηλώσεις του λοιπόν πριν την έναρξη του τρίτου δεκαλέπτου της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, τόνισε:

«Είναι ημιτελικός πρωταθλήματος. Πολύ σημαντικό παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ είναι δύσκολος αντίπαλος, καθώς ο κ. Μαρκόπουλος έχει κάνει φανταστική δουλειά. Είμαστε πίσω στο σκορ. Στο δεύτερο θα ανταποκριθούμε και θα περάσουμε εμείς».

Για το ποδόσφαιρο και την συνεργασία για το καλό του Παναθηναϊκού επισήμανε: «Είναι τεράστια επιτυχία όλων των παιδιών του ποδοσφαίρου. Έχουμε συνεννοηθεί με τον Αλαφούζο. Θα συναντηθούμε να δούμε πως θα βοηθήσουμε όλοι το σύλλογο».

Για τα πολλά παιδιά στο γήπεδο υπογράμμισε: «Αυτό είναι θέμα των γονιών. Θέλουμε να καταπολεμήσουμε τη βία. Να έρχονται οι οικογένειες με παιδιά και να φεύγουν με ασφάλεια και πάνω από όλα να ευχαριστιούνται την παρουσία τους εδώ».