ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χατζηνικολάου: “Ο Αναστασίου δημιούργησε ομάδα με μέλλον”

Τη γνώμη του για τη βελτιωμένη εικόνα του Παναθηναϊκού στο β' γύρο του πρωταθλήματος, επεσήμανε ο Γιάννης Χατζηνικολάου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο "Sport-fm.gr".

Χατζηνικολάου:

Ο Έλληνα τεχνικός κλήθηκε να σχολιάσει την αγωνιστική κατάσταση που εμφάνισε το τριφύλλι στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην παρουσία του Γιάννη Αναστασίου, στον “πράσινο” πάγκο.

Αναλυτικά το απόσπασμα που αναφέρεται στον Παναθηναϊκό

Για τον Παναθηναϊκό και αν περίμενε να τερματίσει δεύτερος στο πρωτάθλημα:  «Στην αρχή του πρωταθλήματος όχι, αλλά στο δεύτερο γύρο έδειξε πολύ φρέσκος και με αποκορύφωμα το κύπελλο. Έδειξε ότι ήταν στην καλύτερη κατάσταση και στα πλέι οφ. Στο χθεσινό παιχνίδι ήρθε 1-1, αλλά η παρουσία του Ατρόμητου ήταν πάρα πολύ καλή».

Για τον Γιάννη Αναστασίου:  «Παρόλο που ξεκίνησε άσχημα και δεχόταν βολές στην αρχή του πρωταθλήματος, είχε υπομονή και δούλεψε πάνω σε νεαρούς παίκτες. Δημιούργησε μια ομάδα με πολύ μέλλον που θα ωφελήσει τον Παναθηναϊκό για πώληση παικτών».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.292 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.