Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός του «τριφυλλιού»

Για την εκδήλωση που διοργάνωσε ο ΕΣΑΠ:

«Μόνο θετικά πρέπει να αποτιμηθεί μία τέτοια πρωτοβουλία που συγκεντρώνουν τον κόσμο του βόλεϊ και να βγάζουν μπροστά τις απόψεις, τα προβλήματα και ο,τι άλλο μπορεί να συμβαίνει σε ένα πρωτάθλημα. Όλα ήταν πολύ ενδιαφέροντα αλλά πρέπει να φτάνουμε και στο επόμενο βήμα κάθε φορά. Ακούγονται ωραίες απόψεις και ιδέες αλλά πρέπει να είναι και υλοποιήσιμες και να εφαρμόζονται ώστε να προχωράμε μπροστά».

Για το πρωτάθλημα της Volleyleague:

«Όλα πρέπει να βελτιωθούν. Η εικόνα προς τα έξω και όλη η λειτουργία του πρωταθλήματος. Είναι οι δύο βασικοί πυλώνες για να πουλήσει καλύτερα το προϊόν μας σε περισσότερο φίλαθλο κόσμο κι έτσι να γεμίσουν τα γήπεδα. Υπάρχουν πολύ μεγάλα περιθώρια βελτίωσης σε όλους τους τομείς και είναι θετικό που υπάρχει προβληματισμός και ελεύθερη κριτική ώστε να βελτιώνονται τα κακώς κείμενα».

Για την εθνική ομάδα:

«Είμαστε σε μία φάση μικρής προετοιμασίας 10 ημερών στο κλειστό του Ρέντη. Υπάρχουν κάποια προβλήματα όπως αυτά των τραυματισμών. Εμείς προσπαθούμε πάντα προς το καλύτερο. Είμαστε στον όμιλο πρόκρισης για το Πανευρωπαϊκό με δύσκολες ομάδες όπως η Βουλγαρία, το Αζερμπαϊτζάν και την Πορτογαλία. Είναι μεγάλες δυνάμεις ειδικά η Βουλγαρία και το Αζερμπαϊτζάν. Σίγουρα θα κάνουμε ο,τι μπορούμε για να έχουμε την καλύτερη δυνατή εικόνα. Δεν θα έχουμε κάποιο φιλικό μέχρι τότε».

Για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό:

«Είμαστε και κοντά και μακριά. Κοντά είμαστε στις σκέψεις και σε αυτά που θέλουμε να κάνουμε για τον Παναθηναϊκό. Είναι πολλά που μπορούμε και άλλα που δεν μπορούμε. Εκεί είμαστε αρκετά μακριά. Ο Παναθηναϊκός είναι ακόμα στην φάση της εξυγίανσης των παλιών χρεών, η διοίκηση του δίνει μάχη με πολλά προβλήματα, χρέη από το παρελθόν. Αυτά έχουν βάλει φρένο στην ομάδα. Ττις φιλοδοξίες της διοίκησης που θέλει να κάνει κάτι ξεχωριστό και μεγάλο φρενάρουν τα προβλήματα. Εγώ δεν θα ήθελα να είμαι στην ίδια κατάσταση με την χρονιά που πέρασε που παλεύαμε νύχτα μέρα για την σωτηρία. Με απασχολεί και με νοιάζει ο Παναθηναϊκός αλλά θέλω να έχω και ορίζοντα για να μπορέσω να λειτουργήσω ώστε να καταθέσω στο γήπεδο αυτά που μπορώ για το καλύτερο της ομάδας. Θα δούμε. Δεν έχουμε ορίσει κάποιο ραντεβού για τις επόμενες ημέρες. Εχουμε αφήσει ανοικτή την επόμενη συνάντηση».