ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τη Δευτέρα η σύσκεψη

Τον νέο Παναθηναϊκό ετοιμάζουν άπαντες στον Παναθηναϊκό και την προσεχή Δευτέρα θα γίνει μεταγραφική σύσκεψη παρουσία του Γιάννη Αλαφούζου και των Νταμπίζα, Αναστασίου, Σαραβάκου και Σαμαρά.

Τη Δευτέρα η σύσκεψη

Στόχος, φυσικά, είναι να μην παρεκκλίνει η ομάδα από το αρχικό της πλάνο. Γι’ αυτό και δεν θα γίνουν υπερβολές στον σχεδιασμό. Το μπάτζετ θα αυξηθεί, όχι, όμως, σε μεγάλο βαθμό, καθώς υπάρχουν άλλες εκκρεμότητες οικονομικής φύσεως.

Οι παίκτες που θα αποκτηθούν, όχι παραπάνω από 3-4 εφόσον παραμείνουν όλοι όσοι κρίνονται απαραίτητοι για την επόμενη σεζόν, θα πρέπει να ταιριάζουν στη φιλοσοφία της ομάδας και να έχουν φιλοδοξίες.

Οσον αφορά στις θέσεις, αναζητούνται δεξιός μπακ, κεντρικός αμυντικός και χαφ με δυνατότητα να παίζει στα άκρα (εξετάζεται και η περίπτωση του Γιαννιώτα, αλλά ο παίκτης έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ),  ενώ εφόσον αποχωρήσουν Σίλντενφελντ (θυπάρξει επαφή με τον μάνατζέρ του στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα) και Αμπέντ θα αναζητηθούν αντικαταστάτες για τις θέσεις τους.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.780 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στη σύσκεψη θα συζητηθεί, φυσικά, και η στάση που θα έχει ο Παναθηναϊκός με παίκτες που πιθανότατα θα φέρουν πρόταση.  Παράλληλα θα ληφθούν αποφάσεις και για παίκτες που πιθανώς να δοθούν δανεικοί.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.