ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Υπό εξέταση ο Κιρχ

Επιβεβαιώνεται από τον Παναθηναϊκό ότι Ολιβερ Κιρχ "τσεκάρεται" από την ομάδα.

Υπό εξέταση ο Κιρχ

Όπως τονίζουν από την «πράσινη» ΠΑΕ ο δεξιός μπακ χαφ της Μπορούσια Ντόρτμουντ έχει προταθεί και η περίπτωσή του εξετάζεται. Τίποτε περισσότερο, τίποτε λιγότερο. Το θέμα δεν είναι προχωρημένο, αλλά υπαρκτό και δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να υπάρξουν εξελίξεις.

Σε ό, τι έχει να κάνει με το ραντεβού στη Θεσσαλονίκη με την πλευρά του Γκόρντον Σίλντενφελντ, ισχύει, ενώ από το «τριφύλλι» εκφράζεται η επιθυμία να βρεθεί η φόρμουλα και ο Κροάτης να συνεχίσει να φοράει την πράσινη φανέλα. Η υπόθεση, πάντως, δεν θα τελειώσει σύντομα.

Στο μεταξύ, μαζί με την αποστολή σήμερα το απόγευμα θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη και ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 10.704 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.