ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αναστασίου: “Την Δευτέρα συνάντηση με Αλαφούζο”

Ο Γιάννης Αναστασίου στη Συνέντευξη Τύπου, μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, τόνισε τον προβληματισμό του για την εμφάνιση της ομάδας, ενώ προαννήγγειλε και τη συνάντηση που θα έχει με τον Γιάννη Αλαφούζο, την προσεχή Δευτέρα.

Αναστασίου:

Ο Γιάννης Αναστασίου έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις μεγάλες ευκαιρίες που έχασε ο Παναθηναϊκός στην Τούμπα, ενώ αποκάλυψε ότι την Δευτέρα θα έχει συνάντηση με Αλαφούζο και Νταμπίζα.

Για το ματς:

“Μετά από μία δύσκολη διαδικασία και για τις δύο ομάδες εμείς ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε. Προτιμήσαμε νέα παιδιά αλλά η φιλοσοφία μας ήταν να κερδίσουμε. Χάσαμε ευκαιρίες και σε αυτό το επίπεδο δεν επιτρέπεται, ειδικά με την ποιότητα που έχουμε εμείς μπροστά. Ο ΠΑΟΚ ευτύχησε να σκοράρει και κέρδισε. Ήταν μια καλή χρονιά για την ομάδα μου αν αναλογιστεί κανείς πως ξεκινήσαμε και πως τελειώσαμε”.

Για τον προγραμματισμό ενόψει της νέας σεζόν:

“Την Δευτέρα θα γίνει μία συνάντηση με τον πρόεδρο και τον τεχνικό διευθυντή και εκεί θα συζητηθούν κάποια πράγματα”.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.292 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την απόφαση να αφαιρεθούν τρεις βαθμοί από τον ΠΑΟΚ: 

“Γι’ αυτό δεν αποφασίσαμε εμείς, νομίζω πως είναι εύκολο να πούμε αν είναι δίκαιο ή άδικο. Είναι άδικο βέβαια για τους παίκτες, η προσπάθεια τους πρέπει να κρίνεται μέσα στο γήπεδο. Από εκεί και πέρα, όλοι οι οπαδοί οφείλουν να σέβονται την ομάδα, αν σεβόμαστε την ομάδα που υποστηρίζουμε το ποδόσφαιρο θα δει καλύτερες ημέρες”

Για το εάν του φαίνεται φυσιολογικό να αφαιρεθούν τρεις βαθμοί από μία ομάδα στα πλέι οφ:

“Πολλά πράγματα δεν μου φαίνονται φυσιολογικά αλλά πρέπει να τα δεχτώ ή να πάρω τον νόμο στα χέρια μου”. 

Για την έλλειψη ανταγωνισμού στο φετινό πρωτάθλημα:

“Νομίζω ότι δεν μας τιμάει σαν χώρα να έχει ξεκαθαρίσει ο πρωταθλητής από τον Νοέμβριο. Η κάθε ομάδα πρέπει να κοιτάξει πως θα γίνει καλύτερη και οι αρμόδιοι να κοιτάξουν να είναι υψηλός ο ανταγωνισμός. Εμείς θέλουμε την επόμενη χρονιά να είμαστε στους στόχους που θα θέσουμε στην αρχή της σεζόν”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.