ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Άνετος και… ωραίος

Χωρίς άγχος αφού έχει εξασφαλίσει την πρωτιά στα πλέι οφ, θα αγωνιστεί απόψε στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός απέναντι στον ΠΑΟΚ στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ (20:30, NS1, panathinaikos24.gr).

Άνετος και… ωραίος

Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά ματς, ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί για το γόητρο του στην Θεσσαλονίκη, απέναντι στον ΠΑΟΚ, ο οποίος καίγεται για τη νίκη, για να αποφύγει την τρίτη θέση στα πλέι οφ.

H ομάδα του Γιάννη Αναστασίου «κατεβαίνει» με πολλές αλλαγές στην Τούμπα, αφού Σίλντενφελντ, Πράνιτς, Αμπεντ, Καπίνο και Νάνο δεν συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή (οι Κροάτες έχουν άδεια λόγω Μουντιάλ, Καπίνο και Αμπεντ είναι τιμωρημένοι ενώ ο Νάνο κρίθηκε ανέτοιμος).

Ωστόσο στα ευχάριστα συγκαταλέγεται η συμμετοχή στην «πράσινη» αποστολή του Μλάντεν Πέτριτς, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του πολύ πιο γρήγορα από ότι αναμενόταν, ωστόσο δεν είναι πιθανό να αγωνιστεί, καθώς έχει χάσει πολύ έδαφος.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.456 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το «τριφύλλι» θέλει να κλείσει και τυπικά τη χρονιά με ένα θετικό αποτέλεσμα και να επιστρέψει στην Αθήνα, έχοντας στο μυαλό του μόνο την ξεκούραση.

Η Τούμπα θα είναι άδεια, καθώς ο ΠΑΟΚ θα εκτίσει την δεύτερη αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, μετά και την τιμωρία του για τα όσα έγιναν στον δεύτερο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό.

Η ομάδα θα παραταχθεί με πολλές αλλαγές στο βασικό σχήμα, αφού δεν υπάρχει κάποιο άγχος για τη νίκη. Ενδεχομένως να ξεκουραστούν Μπεργκ και Ζέκα, ενώ  θέση στο βασικό σχήμα διεκδικούν οι Ντίνας και Δώνης.

Η 19μελής αποστολή των «πρασίνων» αποτελείται από τους Κοτσόλη, Ταμπάκη, Αναγνωστόπουλο, Κουτρουμπή, Χουχούμη, Σπυρόπουλο, Τριανταφυλλόπουλο, Μαρινάκη, Ρισβάνη, Μέντες, Ζέκα, Λαγό, Δώνη, Ντίνα, Μπεργκ, Καρέλη, Κλωναρίδη, Ατζαγκούν και Πέτριτς.

Γιάννης Μιχαλάκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...