ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

“Τους ευχαριστώ όλους”

Ο Σπύρος Ρισβάνης παραδέχτηκε ότι ο πήχης έχει ανέβει για τη νέα σεζόν ενώ ευχαρίστησε άπαντες στον Παναθηναϊκό για το γεγονός ότι βρίσκεται στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σπύρος Ρισβάνης:

«Εμείς προσπαθήσαμε να παίξουμε αυτό που ξέρουμε. Ήμασταν κακοί αλλά σημασία έχει ότι προσπαθήσαμε και έπαιξαν παιδιά που είχαν να παίξουν καιρό. Το τιμ μας έδειξε εμπιστοσύνη, ο κόσμος μας βοήθησε και με την προσπάθεια όλων κάναμε μια πολύ καλή χρονιά. Ο πήχης έχει ανέβει. Δεν μπορούμε να κάνουμε το τρία στα τρία, πάντα το θέλουμε, πρέπει να διορθώσουμε κάποια λάθη και ελπίζω να τα καταφέρουμε. Ευχαριστώ τους πάντες που βρίσκομαι εδώ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.