ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

“Ολοκληρώθηκε μια χρονιά επιτυχίας”

Ο Τάσος Λαγός αφού εξύμνησε τον Γιάννη Αναστασίου έθεσε ως στόχο ο Παναθηναϊκός να τα πάει καλά του χρόνου και στις τρεις διοργανώσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τάσου Λαγού μετά τη λήξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ:

“Ολοκληρώθηκε μια χρονιά επιτυχίας. Θέλαμε να κλείσουμε καλά τη σεζόν, φάνηκε ότι θέλαμε τη νίκη, κάναμε ευκαιρίες αλλά ήμασταν επιπόλαιοι στα τελειώματα και εκεί κρίθηκε το ματς. Ο ΠΑΟΚ είχε κάποιες ευκαιρίες αλλά και εμείς το ίδιο. Όλα έγιναν μέσα από τη δουλειά και τη θέληση καθώς και τη σωστή οργάνωση.

Όλο το σταφ δουλεύει κάτι περισσότερο από επαγγελματικά, δημιουργήσαμε μία οικογένεια, το ταλέντο υπάρχει και προς το τέλος βγάλαμε πολλά καλά στοιχεία. Η ομάδα χτίζεται πολύ καλά, έχουν μπει οι βάσεις και από κει και πέρα όλοι έχουν πάρει τις εμπειρίες τους, συνεχίζουμε έτσι, σε μια δύσκολη χρονιά. Σίγουρα η ομάδα έχει δείξει ότι δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές αλλά δεν πρέπει να μπούμε με τη νοοτροπία ότι πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.437 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είμαστε δουλεμένοι και παιχνίδι με παιχνίδι θα προσπαθούμε να κερδίζουμε. Στόχος μας και οι τρεις διοργανώσεις. Φάνηκε ότι έχει πολλές γνώσεις, έχει δουλέψει στο εξωτερικό, είναι φοβερός σαν άνθρωπος, ξέρει πώς να χειρίζεται τους παίκτες του και με τη δουλειά και τους βοηθούς που έχει είχαμε αυτό το αποτέλεσμα”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.