ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στους ανίσχυρους ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός θα βρίσκεται στους ανίσχυρους στον Γ' προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ καθώς η Λιλ κατέκτησε οριστικά την 3η θέση στην Γαλλία.

Στους ανίσχυρους ο Παναθηναϊκός

Οι “πράσινοι” για να βρεθούν στους ισχυρούς ήλπιζαν σε ένα…θαύμα.

Μετά όμως από την χθεσινή νίκη της Λιλ και την κατάκτηση της 3ης θέσης από αυτήν στην Γαλλία, όλες οι ελπίδες του Παναθηναϊκού εξαλείφθηκαν. Βέβαια ακόμα και αν η Λιλ έχανε την τρίτη θέση, για να είναι ο Παναθηναϊκός στο γκρουπ των ισχυρών έπρεπε να “συμβούν” και άλλα πράγματα. Αρχικά στην Κύπρο η ΑΕΛ έπρεπε να βγει δεύτερη και όχι ο ΑΠΟΕΛ (το μεταξύ τους παιχνίδι διακόπηκε λόγο επεισοδίων) και την ίδια στιγμή στην Δανία η Μίντιλαντ να προσπεράσει την Κοπεγχάγη (Κυριακή 18/5 η τελευταία αγωνιστική).

Οπότε οι πιθανοί αντίπαλοι του Παναθηναϊκού είναι οι Λιλ και η Ζενίτ ενώ οι “πράσινοι” δεν θα βρουν μπροστά τους την Γκρασχόπερς και τη Φέγενορντ.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.504 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για να μάθουμε όλους τους αντιπάλους του Παναθηναϊκού πρέπει να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα του Βελγίου, της Ουκρανίας και της Δανίας, ενώ πρέπει να δούμε τι θα γίνει με την αναμέτρηση ΑΠΟΕΛ-ΑΕΛ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.