Ποδόσφαιρο

Επιστροφή και Χαλάρωμα

Επιστροφή και Χαλάρωμα

Επιστροφή από τη Θεσσαλονίκη και χαλάρωμα, περιελάμβανε το πρωινό της Κυριακής, για την ομάδα του Παναθηναϊκού. Το βράδυ της Κυριακής, θα πραγματοποιηθεί σε εστιατόριο της Βουλιαγμένης, το δείπνο του Γιάννη Αλαφούζου, στα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Το πρωινό της Κυριακής, επέστρεψε η αποστολή του Παναθηναϊκού από την Θεσσαλονίκη, καθώς οι πράσινοι είχαν την ευκαιρία να μείνουν το Σάββατο το βράδυ στην συμπρωτεύουσα, αφού δεν πρόλαβαν την πτήση της επιστροφής.

Οι “πράσινοι” μετέβησαν κατευθείαν στο Κορωπί, όπου και έκαναν αποθεραπεία ενώ για σήμερα το βράδυ, είναι προγραμματισμένο το δείπνο που θα παραθέσει ο Γιάννης Αλαφούζος στην ομάδα, σε εστιατόριο στον Αστέρα Βουλιαγμένης.

Την Δευτέρα το πρωί, όλοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού, αναμένεται να δώσουν το παρών στο “Γ. Καλαφάτης” για να υποβληθούν σε προγραμματισμένες εξετάσεις, ώστε οι άνθρωποι των “πράσινων” να έχουν μια συνολική εικόνα σχετικά με την κατάσταση που είναι ο κάθε ποδοσφαιριστής.

Στη συνέχεια όλοι οι ποδοσφαιριστές θα έχουν την ευκαιρία να φύγουν για διακοπές, με την 28η Ιουνίου, να είναι η ημέρα που θα μαζευτούν ξανά, για την έναρξη της προετοιμασίας, ενόψει της νέας σεζόν.

Πάνος Καραουλάνης

Exit mobile version