ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πράνιτς και “Σίφο” μιλούν για το Μουντιάλ

Συνεργείο κροατικού τηλεοπτικού δικτύου, βρέθηκε στην Αθήνα και μίλησε με τους Ντανιέλ Πράνιτς και Γκόρντον Σίλντενφελντ για το Μουντιάλ και το εναρκτήριο ματς, με τη διοργανώτρια Βραζιλία.

Πράνιτς και

Οι δύο ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, υποδέχθηκαν το συνεργείο με τους δημοσιογράφους στο Κορωπί και μίλησαν για το ματς της πρεμιέρας, κόντρα στη Βραζιλία.

“Είναι κάτι ξεχωριστό να αγωνίζεσαι στην πρεμιέρα της διοργάνωσης απέναντι στη Βραζιλία. Όλος ο κόσμος θα παρακολουθεί αυτό το παιχνίδι. Αδιαμφισβήτητα, θα είναι ένα πολύ καλό ματς. Εύχομαι να νικήσει η καλύτερη ομάδα, αρκεί να είναι η Κροατία”, τόνισε αρχικά ο Ντανιέλ Πράνιτς.

Με τη σειρά του ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, είπε: “Είμαστε δύο πολύ γνωστές ομάδες,  εμείς δεν έχουμε τη δική τους εμπειρία, αλλά θα τους αναλύσουμε. Ο προπονητής μας θα αποφασίσει για την τακτική που πρέπει να ακολουθήσουμε και εύχομαι να περάσουμε τη φάση των ομίλων, ώστε να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται”.

Χρυσάφι για Ιωαννίδη!
Χρυσάφι για Ιωαννίδη! 6.748 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...