ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Ο απολογισμός των νέων

Ο Γιάννης Σαμαράς μαζί με το επιτελείο του στους νέους έκαναν ένα απολογισμό της φετινής σεζόν ενώ τις επόμενες μέρες θα κάνουν και κάτι αντίστοιχο για την U-17 των πρασίνων.

Ο απολογισμός των νέων

Στη συνάντηση αυτή πέραν του Γιάννη Σαμαρά πήραν μέρος οι προπονητές της ομάδας, Σπύρος Μαραγκός και Βαγγέλης Σάμιος, το ιατρικό τιμ, ο τεχνικός των τερματοφυλάκων Βαγγέλης Λάππας αλλά και οι Αλεξόπουλος και Χουαν Ραμόν Ρότσα.

Επιπρόσθετα, όλοι τους έθεσαν τις απόψεις τους στον τεχνικό διευθυντή της ακαδημίας, ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι καμία απόφαση δεν πάρθηκε στην διάρκεια της συνάντησης αναφορικά με το θα γίνει την επόμενη σεζόν.

Αντίστοιχη συνάντηση αναμένεται να γίνει την Πέμπτη για τους U-17, στην οποία θα δώσουν το παρών οι Γιάννης Σαμαράς, Χουαν Ραμόν Ρότσα αλλά και τεχνικό επιτελείο του τμήματος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ

READ MORE