Μπάσκετ

Διαμαντίδης: “Να δείξουμε στο παρκέ ότι το αξίζουμε”

Διαμαντίδης: “Να δείξουμε στο παρκέ ότι το αξίζουμε”

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης απ' την πλευρά του, ευχήθηκε να μην υπάρξουν επεισόδια και ο κόσμος να δει καλά ματς, ενώ συμφώνησε με τον Αλβέρτη, πως το πλεονέκτημα έδρας δεν θα σημαίνει τίποτα, αν δεν δείξει η ομάδα στο παρκέ πως είναι η καλύτερη.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ενόψει των τελικών με τον Ολυμπιακό, αρχής γενομένης από την προσεχή Πέμπτη, τόνισε πως πρέπει να δει ο κόσμος πολύ καλά ματς, χωρίς παρατράγουδα και ακρότητες, ενώ για την ομάδα του ξεκαθάρισε πως θα πρέπει να δείξει ότι είναι καλύτερη για να πάρει το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Διαμαντίδης

“Θα δώσω μια ευχή, να έχουμε καλά παιχνίδι, χωρίς ακρότητες και χωρίς  επεισόδια και να δει ο κόσμος καλά παιχνίδια. Θα συμφωνήσω με αυτά που είπε ο κόουτς. Το πλεονέκτημα είναι ένα συν, αλλά αυτό δε λέει τίποτα. Πρέπει να δείξουμε στο παρκέ ότι είμαστε οι καλύτεροι για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα, είναι αρκετά ποιοτική και πρέπει να ανεβάσουμε την απόδοση μας. Θεωρώ ότι και από τις δύο ομάδες έχει η θέληση και το πάθος. Θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε το τρόπαιο”.

Για το εάν υπάρχει αυξημένο κίνητρο, εξαιτίας της απουσίας τους από το φάιναλ φορ:

“Θεωρώ ότι όταν παίζουνε οι δύο ομάδες, δηλαδή Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, ο στόχος είναι είναι το τρόπαιο. Δεν καταφέραμε να πάμε  στο φάιναλ φορ και έχουμε κακομάθει τον κόσμο με τις συνεχόμενες κατακτήσεις της Ευρωλίγκα. Το κίνητρο είναι υψηλό και θα δούμε καλά παιχνίδια”.

Πάνος Καραουλάνης

Exit mobile version