ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γκιστ: “Πάμε να κερδίσουμε στο ΣΕΦ”

Ο Τζέιμς Γκιστ παραδέχτηκε ότι οι πράσινοι έκαναν αρκετά λάθη αλλά όπως τόνισε σημασία έχει νίκη. Την ίδια στιγμή έδωσε το έναυσμα για νίκη στο ΣΕΦ.

Γκιστ:

Αναλυτικά όσα δήλωσε:  «Ο Παναθηναϊκός έκανε αρκετά λάθη απόψε αλλά και καταφέραμε να κερδίσουμε και αυτό είναι το πιο σημαντικό από όλα σε αυτό το σημείο. Μπορεί να μην ήμασταν καλοί επιθετικά, όμως παίξαμε καλή άμυνα, δεν δώσαμε δεύτερες επιθέσεις στον Ολυμπιακό και αυτό ήταν καθοριστικό.

Κάθε αγώνας είναι ξεχωριστός, είναι 40 λεπτά συγκέντρωσης και αναζήτησης της νίκης. Η πρώτη νίκη είναι τα πάντα σε αυτά τα ματς. Αν ο Ολυμπιακός κέρδιζε σήμερα με 20 πόντους θα μιλάγαμε για διαφορετικά παιχνίδια στη συνέχεια.

Τώρα πάμε στο ΣΕΦ να βρούμε τις λύσεις και να κερδίσουμε στην έδρα του Ολυμπιακού. Δεν το έχουμε καταφέρει μέχρι στιγμής και είναι πολύ σημαντικό να το κάνουμε τώρα».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 38.021 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...