ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αλβέρτης: “Να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες των ματς”

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης στάθηκε στο γεγονός πως θα πρέπει η ομάδα να αντιμετωπίζει με περισσότερη σοβαρότητα τα παιχνίδια, ακόμα και μέσα από τις δυσκολίες τους.

Αλβέρτης:

Αναλυτικά τα όσα είπε ο τεχνικός του «τριφυλλιού»:

«Ένα κλασικό παιχνίδι της σειράς με πίεση και άγχος για τις δύο ομάδες. Είθισται όταν παιχνίδια ξεκινάνε με μεγάλη διαφορά στην αρχή να με ανησυχεί αυτό, γιατί κάποια στιγμή αυτό το παιχνίδι θα κλείσει και θα πρέπει να είσαι έτοιμος. Φύγαμε δύο φορές, ο Ολυμπιακός μας έπιασε, προηγήθηκε σε κομβικό σημείο, αλλά πήραμε αυτό που θέλαμε. Τα λάθη είναι μέρος του παιχνιδιού αλλά πρέπει να μην επαναλαμβάνεις τα ίδια. Στα τρίποντα μπορούμε καλύτερα. Οι τεχνικές αναλύσεις ανήκουν στο παρελθόν. Η σειρά συνεχίζεται στο ΣΕΦ και θα πρέπει να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες του παιχνιδιού».

Για τη μικρή προσέλευση του κόσμου και για όσους δεν ήρθαν: «Δεν έχω ξαναδεί τέτοια εικόνα σε τέτοιο αγώνα. Δεν ξέρω γιατί δεν υπήρχε ο αναμενόμενος κόσμος στο γήπεδο. Η ομάδα προσπαθεί για το καλύτερο, εμείς θα πεθάνουμε μέσα στο γήπεδο γι’ αυτό. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε και συνεχίζουμε».

Για το πρώτο δεκάλεπτο που ήταν πολύ αποτελεσματικό για τον Παναθηναϊκό και τα πολλά τρίποντα: «Μπορεί να βάλεις αρκετά τρίποντα, αλλά να μην μπει και κανένα. Τα ελεύθερα σουτ έπρεπε να τα πάρουμε, κάποια ήταν στη λήξη του χρόνου, μπορούσαμε να βάλουμε κάποια σουτ παραπάνω».

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.585 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν τον προβληματίζει ότι η ομάδα βγήκε εκτός ρυθμού όταν έγινε το παιχνίδι «ροντέο»: «Τα λάθη δεν είναι μόνο αυτά της στατιστικής. Υπάρχουν φάσεις που παρασύρεσαι, δεν μπορείς να τελειώσεις το παιχνίδι με ένα σουτ. Είναι πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε αυτά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.