Ερασιτέχνης

Προσπάθεια για Χριστινάκη-Καλέντζου

Η Ελεάννα Χριστινάκη έχει συμφωνήσει με τους Ντέιτον Φλάιερς του NCAA, ωστόσο καταβάλλεται προσπάθεια να παραμένει για άλλη μια χρονιά στο «τριφύλλι». Συζητήσεις και με Καλέντζου.

Να αρχίσει να κλείνει σιγά-σιγά τα μέτωπα ενόψει της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν, ο Παναθηναϊκός κάνει προσπάθεια να κρατήσει στο ρόστερ του την Ελεάννα Χριστινάκη, κάτι που επιθυμεί και η ίδια.

Η Χριστινάκη στο δεύτερο μισό της σεζόν «χρίστηκε» βασική πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Η 18χρονη φόργουορντ σκέφτεται να παρατείνει την παραμονή της στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό, για έναν ακόμη χρόνο, ούτως ώστε να βελτιωθεί σε πολλούς τομείς, για να πάει ακόμα πιο έτοιμη στις ΗΠΑ την μεθεπόμενη σεζόν.

Η απάντηση της Χριστινάκη αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες, ενώ οι «πράσινοι» παράλληλα βρίσκονται σε επικοινωνία με την Τούλα Καλέντζου, με στόχο η αρχηγός να ανανεώσει το συμβόλαιο της και για την επόμενη χρονιά.

Έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις σε καλό κλίμα και μέσα στο προσεχές διάστημα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τα ζητήματα και των δυο παικτριών του Παναθηναϊκού.

Exit mobile version