ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

“Μόνο το πρωτάθλημα μετράει”

Η κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, είναι καθήκον του Παναθηναϊκού και αυτό είναι που πρέπει να υπάρχει στο μυαλό όλων.

Τα πολλά άδεια καθίσματα προβλημάτισαν έντονα τους ανθρώπους της ομάδας, καθώς τα προηγούμενα χρόνια, δεν μας είχε συνηθίσει σε τέτοια εικόνα, ειδικά σε τελικούς πρωταθλήματος, απέναντι στον Ολυμπιακό. Όμως υπάρχει αισιοδοξία, πως στο επόμενο ματς του ΟΑΚΑ, η εικόνα να είναι διαφορετική.

Μπορεί η ώρα έναρξης, να ήταν “δύσκολη” για τους εργαζόμενους της επόμενης ημέρας και παράλληλα η Αθήνα να “πνίγεται” από τις προεκλογικές εκδηλώσεις, ωστόσο τα γεγονότα αυτά δεν αποτελούν δικαιολογίες, για την εικόνα που παρουσίασε το ΟΑΚΑ, στις εξέδρες του.

Σαφώς και η αγωνιστική εικόνα του “τριφυλλιού” τη φετινή περίοδο, δεν είναι και η καλύτερη, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι η ομάδα δεν χρειάζεται τη στήριξη του κόσμου, ειδικά απ’ τη στιγμή που βρίσκεται στη διεκδίκηση ενός ακόμα τίτλου, απέναντι στον “αιώνιο’ αντίπαλό της.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 42.136 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δεν είναι δυνατόν όλοι αυτοί που δεν ήρθαν χθες στο γήπεδο, να μη επιθυμούν την κατάκτηση του 34ου πρωταθλήματος του συλλόγου, επειδή η εικόνα της ομάδας δεν είναι ελκυστική στο παρκέ.

Την εφετινή χρονιά ο Παναθηναϊκός να θυμίσουμε, πως έδωσε τα πρώτα δύο εντός έδρας ματς για την Ευρωλίγκα, μακριά από τη φυσική του έδρα (σε Κύπρο με Λαμποράλ Κούτσα και Κρήτη με Λοκομοτίβ Κούμπαν), πληρώνοντας την παρουσία υπεράριθμων φιλάθλων στα ματς με την Μπαρτσελόνα για τα πλέι όφ της διοργάνωσης, την περσινή χρονιά, όπου τότε όλοι επιθυμούσαν να βρουν εισιτήρια για να έρθουν στο γήπεδο.

Όλοι οφείλουν να στηρίξουν παρά τις όποιες δικαιολογίες που μπορεί να υπάρχουν, την ομάδα που όλα αυτά τα χρόνια, έχει κρατήσει ψηλά τη σημαία του Παναθηναϊκού, με όλες αυτές τις επιτυχίες που έχει επιδείξει και να αποδειχθεί στον 3ο τελικό απέναντι στον Ολυμπιακό, πως η χθεσινή εικόνα των κερκίδων, ήταν μια παραφωνία.

Πάνος Καραουλάνης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...