ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Φόρος τιμής στον Πούσκας

Την προτομή του μεγάλου Φέρεντς Πούσκας θα παρουσιάσουν από κοινού, Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός και ΠΑΕ, την ερχόμενη Τρίτη.

Φόρος τιμής στον Πούσκας

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο σε συνεργασία με την ΠΑΕ Π.Α.Ο, την Πρεσβεία της Ουγγαρίας και την Ακαδημία Ferenc Puskás σας προσκαλεί την προσεχή Τρίτη (27/5) και ώρα 13.00 σε συνέντευξη Τύπου στο γήπεδο της Λεωφόρου (στην αίθουσα Τύπου Θ.8)με θέμα τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Ferenc Puskás και την εκδήλωση για την 43η επέτειο του Γουέμπλεϊ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.