ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αναλαμβάνουν Σαραβάκος-Παπαντωνίου

Τις αρμοδιότητες του Νίκου Νταμπίζα θα επωμιστούν προσωρινά οι Δημήτρης Σαραβάκος και Άλκης Παπαντωνίου, μέλος του νομικού τμήματος της ΠΑΕ, καθώς ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας είναι σοκαρισμένος από το χθεσινό συμβάν.

Αναλαμβάνουν Σαραβάκος-Παπαντωνίου

Αναπόφευκτα και μέχρι να μπορέσει να αναλάβει και πάλι τα καθήκοντα του ο Νίκος Νταμπίζας, ο Παναθηναϊκός καλείται να «τρέξει» όλες τις υποθέσεις που καίνε την ομάδα αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με το δημοσίευμα της «Live Sport».

Άγνωστο δε είναι ακόμα το πότε θα συνέλθει ο Νίκος Νταμπίζας από το τραγικό γεγονός στο οποίο ενεπλάκη, αφού είναι σοκαρισμένος και κανείς δεν γνωρίζει το πότε θα είναι έτοιμος να «πιάσει» δουλειά και σε ποιο βαθμό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...