ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο παθιασμένος… Κώστας Τριανταφυλλόπουλος

Μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε στην εφημερίδα «Πράσινη», ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, μιλώντας για το 0-3 επί του Ολυμπιακού αλλά και για τα αγαπημένα του συνθήματα από την Θύρα 13.

Ο παθιασμένος… Κώστας Τριανταφυλλόπουλος

Απόσπασμα από την συνέντευξη του κεντρικού αμυντικού του Παναθηναϊκού:

Για το 0-3 επί του Ολυμπιακού: 

«Ήταν η βραδιά που γίναμε άντρες στα μάτια όλων. Ήταν καλύτερο κι από σεξ! Σεξ κάνεις και τρεις φορές την ημέρα. Μπορείς να κάνεις και κάθε μέρα. Αυτό το 0-3 δεν γίνεται πάντα… Θα πάω στο youtube και θα πω “Κοίτα, κοίτα τι έγινε! Κοίτα πως πανηγύρισα εκεί μέσα, κοίτα τις μούρες τους”».

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.212 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το παρατσούκλι «Νίντζα»: 

«Είναι το στυλ μου. Δεν είμαι ο ντελικάτος, είμαι αυτός που θα κάνει άμυνα. Και τα απλά στην επίθεση, όχι αυτά που θα κάνει την εξέδρα να σηκωθεί στο πόδι. Όμως προτιμώ να πεθάνω αλλά ο άλλος δεν θα με περάσει! Είναι βαρύ το προσωνύμιο αυτό αλλά δεν μπορώ να βρω κάτι που να με ολοκληρώνει τόσο καλά».

Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού: 

«Ο κόσμος είναι ότι πιο τρελό υπάρχει γύρω μου, πέρα από μένα. Οι αντιδράσεις τους είναι τόσο αυθόρμητες, απ’ την ψυχή τους, που μόνο να τους αγαπήσεις μπορείς. Είχα μεγάλο πρόβλημα στο ξεκίνημα. Ειδικά όταν είχα μπροστά μου τη 13, παιζόταν η μπάλα και εγώ χάζευα την εξέδρα. Το σύνθημα που αγαπώ είναι το χόρτο μαγικό με λίγο σχιζοφρένεια στα… καπάκια».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...