ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Διευκρινίσεις από το Παναθηναϊκό Κίνημα

Σε διευκρινίσεις ενόψει των αυριανών Ευρωεκλογών, προχώρησε μέσα από την επίσημη σελίδα του στο Facebook, το Παναθηναϊκό Κίνημα.

Διευκρινίσεις από το Παναθηναϊκό Κίνημα

Αναλυτικά τα όσα έγραψαν στο Facebook:

“Ενημερώνουμε όλους τους φίλους που είναι μόνιμοι κάτοικοι χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και επιθυμούν να ψηφίσουν το Παναθηναικό Κίνημα στις Ευρωεκλογές πως έχουν, βάσει νόμου, το δικαίωμα να το πράξουν συμπληρώνοντας το όνομα του Κινήματος και των υποψηφίων που επιθυμούν στο λευκό ψηφοδέλτιο όπου δεν υπάρχουν ψηφοδέλτια μας. Σε οποιαδήποτε άρνηση, να κρατηθεί το όνομα του δικαστικού αντιπροσώπου και να ζητηθούν επαρκείς εξηγήσεις”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...