ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μπράμος: “Κρατάμε το ΟΑΚΑ και παίρνουμε πρωτάθλημα”

Για την ακεραιότητα του ΟΑΚΑ, μίλησε ο Μάικ Μπράμος, μετά το τέλος του ματς στο ΣΕΦ, τονίζοντας πως δεν θα πρέπει να υπάρξει απογοήτευση αλλά επαγρύπνηση, ώστε να έρθει το πρωτάθλημα.

Μπράμος:

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας φόργουορντ:

“Ο Ολυμπιακός έτρεξε στο ανοιχτό γήπεδο, έβαλε τα σουτ και κατάφερε να πάρει την νίκη. Ήταν ένα ματς και τίποτα περισσότερο. Τώρα, εμείς πρέπει να συγκεντρωθούμε στον αγώνα της Πέμπτης και στο πως θα τον κερδίσουμε. Ο Γκιστ είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης, που μας δίνει πολλές βοήθειες και σίγουρα μας έλειψε. Αυτό που μετράει τώρα είναι το 1-1. Συνεχίζουμε και δεν απογοητευόμαστε. Ξέρουμε πως άμα κρατήσουμε την έδρα μας παίρνουμε το πρωτάθλημα”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...